MARINKOVIĆEVA PONOVO UDARA! Car ne može da se odbrani od batina svoje devojke, zapretila mu da će proći kao Janjuš! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPASNA SVAĐA

MARINKOVIĆEVA PONOVO UDARA! Car ne može da se odbrani od batina svoje devojke, zapretila mu da će proći kao Janjuš! (VIDEO)

Rijaliti -

Kako je Dalila Dragojević otkrila da joj je Filip Car danas poslao palačinku, Maja Marinković pobesnela je zbog toga što joj je Car prećutao ovaj detalj, pa mu je zapretila.

Njoj nije bilo lako da sluša da njen dečko tajno pruža pažnju Dalili, pa je zapenila.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen

- Hrana je hrana, ali je ružno da to neko uradi i da mi ne prenese. Naravno da treba da joj da palačinku, samo je trebalo da mi kaže. Polako, biće i Janjuš gladan - pretila je Maja.

- Ja ću te odvesti na kapiju, ja! - vikala je Maja na Cara.

Filip Car, Maja Marinković
foto: Printscreen

- E, sad ću joj namerno vrteti mozak, kao na ringišpilu, sad ću ja namerno! Ja sam za tebe motao palačinke - govorio je Car.

Dok su se Maja i Car raspravljali, u toku je bila brutalna svađa Stefana Mihića i Irme Sejranić, a Đole je ispolivao Mihića, zbog čega je uletelo i obezbeđenje.

- Ja više neću da tolerišem ovo, neću da tolerišem takvo ponašanje! Irma, ti nemoj da vodiš tuđe bitke - vikao je Mihić.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track