BRUTALNI OKRŠAJI U ZADRUZI! Ovonedeljni vođa POTKAČIO Irmu, pevačica ga URNISALA kao nikad do sad, a DALILU je posebno NAGRADIO!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

BRUTALNI OKRŠAJI U ZADRUZI! Ovonedeljni vođa POTKAČIO Irmu, pevačica ga URNISALA kao nikad do sad, a DALILU je posebno NAGRADIO!

Rijaliti -

Raspodela budžeta Saleta Luksa je počela, a Dalila Dragojević i Marko Đedović su mu pomagali oko novca, a on je krenuo sa velikim budžetima.

- Nismo u korektnim odnosima, poštujem je zbog moje Matore. Uvredila me je, kaže za mene narkomanija, ja se nikada nisam lečio, ne pijam tablete. Neka ljudi pogledaju u svom dvorištu. Ne mogu da se spuštam na njen nivo, mali budžet - dodao je Sale.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Samo nemojte da me poštujete zbog Jovane, a kad me muvate... - uzvratila je Aleks.

- To nije bilo muvanje, nego zezanje - nadovezao se on, pa dao sebi veliki budžet.

- Mogao bih za sebe jedan veliki, Dalila uzmi jedan odvoji za mene. Bog je sebi prvo stvorio bradu. Hajde da dupliramo, veliki budžet ide mojoj najboljoj drugarici Dalili. Što smo imali naše zakačke, nikoga se ne tiče - istakao je Luks.

- Tako je, hvala - rekla je Dalila.

Sledeći srednji budžet je dao Irmi Serjanić:

- Na početku je bila okej, pljuvala je moju drugaricu najstrašnije i kada je videla da je nebitna počela je da se druži sa Dalilom i rekla si da bi pojela njeno g. Zaslužuješ i manje ali evo ti srednji - rekao je Sale Irmi.

- A što ne kažeš da sam ja rekla da se pomiriš sa Dalilo,, ne izvrćite moje reči. Pre dva dana si rekla da se pomiriš sa njom. Pozdrav za Luku. To je moj drug - rekla je Irma.

- Čuj Kariću koga ona pozdravlja - rekao je Luks Stefanu Kariću.

- To je moj drug - ponavljala je Irma.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:54

SA 25 SU MI REKLI DA NE MOGU DA IMAM DECU! Mina Kostić prvi put progovorila o ČUDU! BOG MI JE USLIŠIO MOLITVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track