VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU 5: U Šimanovce stižu 3 NOVA TAKMIČARA koji će pomrsiti konce svima u rijalitiju: ŠOK ZA CARA I MAJU!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock/santypan

HAOS TEK SLEDI

VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU 5: U Šimanovce stižu 3 NOVA TAKMIČARA koji će pomrsiti konce svima u rijalitiju: ŠOK ZA CARA I MAJU!

Rijaliti -

Produkcija rijalitija "Zadruga 5" donela je odluku da večeras iznenadi zadrugare novim cimerima! Naime, zadrugari ni ne slute da će im se večeras na imanju pridružiti tri nova učesnika, a jedan će posebno šokirati Maju Marinković i Filipa Cara.

Milan Janković Čorba
foto: Printscreen/Pink

U pitanju je bivši zadrugar i nekadašnji dečko Maje Marinković - Milan Janković Čorba, o kojem se ovih dana i te kako pisalo i pričalo, budući da je do javnosti stigla informacija da su Maja i on bili intimni pre nego što je ona ušla u ''Zadrugu 5''. Marinkovićeva je u jednom momentu čak posumnjala da je ostala trudna sa njim, budući da su imali nezaštićen odnos, a tim povodom oglašavao se i Čorba, piše Pink.rs

Zadruga 5
foto: Printscreen/Pink TV

Međutim, ove noći neće biti uzdrmani samo Maja i Car, već i cela Bela kuća, posebno pripadnici jačeg pola, jer u Zadrugu 5 stižu i dve atraktivne ukućanke.

Maja Marinković
foto: Printsreen/Zadruga

Na društvenim mrežama i u domaćim medijima, nagađalo se da bi od večeras deo rijalitija mogle postati Rialda Karahasanović i Mina Vrbaški.

Rialda Karahasanović
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:03

GLEDAO SAM KRISTIJANA KAO OCA: Čorba progovorio o odnosu sa Golubovićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track