MILJANA KULIĆ SE ZALJUBILA U MENSURA: On je muškarac mojih snova, daću sve da POBEDI! A evo što je Zolu nabola ŠTIKLOM
Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE DA MU ODOLI

MILJANA KULIĆ SE ZALJUBILA U MENSURA: On je muškarac mojih snova, daću sve da POBEDI! A evo što je Zolu nabola ŠTIKLOM

Rijaliti -

Miljana Kulić ima novu simpatiju. Posle raskida Lazarom Čolićem Zolom, kojeg je u nervnom rastrojstvu pretukla u "Zadruzi", rijaliti zvezda otkriva da joj se sada dopada Mensur Ajdarpašić.

Miljana je za Informer ispričala da ima dosta udvarača, ali da razmišlja o samo jednom zadrugaru.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Udvaraju mi se muškarci, ali ja čak i ne otvaram njihove poruke! Bila bih sa Mensurom, on je muškarac mojih snova! Sve na njemu je super. Sviđa mi se njegov čvrst stav i što se zaštitnički ponaša prema devojci. Znam da je emotivan, ali ne želi da pokazuje emocije. Kad ih je ranije pokazivao, ljudi su ga gazili, baš kao i mene - priča Kulićeva.

Nišlijka će sve učiniti da u rijalitiju pobedi Crnogorac.

- Daću sve od sebe da pobedi Mensur, on je car! Kad bih se vratila u "Zadrugu" mogla bih i ja da ponesem titulu pobednice, ali kad bolje razmislim, pobednik ne sme da bude nasilan... A ja sam bila nasilna prema ološu Zoli i postoji velika šansa da ću odgovarati za to - priča Kulićeva i napominje da bivšem dečku, s kojim je provela tri godine, neće dati novu šansu:

Zadruga 5, Miljana Kulić
foto: screenshot Pink tv

- Nikad se ne bih pomirila sa Zolom. Ne patim za njim, gadi mi se! Sada ne mogu da pronađem nijedan razlog zbog kog sam ga volela. Sramota me je što sam bila sa njim. Žao mi je što sam tri godine uzalud bacila i što nisam bila pametnija da sačuvam novac koji sam krvavo zaradila, umesto da vraćam dugove jednom gmazu! Bila sam naivna, volela sam i sada treba da ispaštam...

Miljana se ne odvaja od sina

- Najviše vremena provodim sa Željkom, on mi je inspiracija, on je ceo moj svet! Mnogo mi je nedostajao dok sam bila u rijalitiju.

Miljana tvrdi da ju je Zola provocirao pre nego što ga je štiklom izudarala po glavi.

- Zola mi je tada pokrio 'bubicu' i rekao: "Je*aću ti majku u usta". I još neke gadosti i budalaštine... Nisam mogla da izdržim da mi tako govori neko koga sam volela i eto, 'ponela' sam se kao neurotični slučaj - završava priču Kulićeva.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: screenshot Pink tv

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:38

MILJANA PROVOCIRA: Zoli otvorila glavu ŠTIKLOM, sad uzela cipelu pa zapevala i zaigrala u svom stilu: Kulićeva LOMI KUKOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja