OVO JE NEREALNO! IZGUBIO JE I PORODICU I PRIJATELJE: Karić ostao u šoku zbog Dejanovog ponašanja, za Dalilu kaže samo JEDNO! VIDEO
Foto: Printscreen

NE VERUJE ŠTA GLEDA

OVO JE NEREALNO! IZGUBIO JE I PORODICU I PRIJATELJE: Karić ostao u šoku zbog Dejanovog ponašanja, za Dalilu kaže samo JEDNO! VIDEO

Rijaliti -

Stefan Karić je razgovarao sa Drvetom Murdosti o situacijama u Beloj kući, a najviše o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića.

On je istakao da sve što se dešava više nije realno.

Stefan Karić
foto: Printscreen

"Drvo, ovo više nije realno. Dejan nije svestan šta je sve izgubio zbog devojke koja mu je uradila sve ono. On je izgubio i prijatelje i porodicu zbog nje. Iskreno, ja mislim da Dalila ima i dalje emocije prema Caru. Tu sigurno ima nešto. Ono što radi sa Dejanom je neiskreno. Ona se vratila u njenu sigurnu kuću, kod Dejana, koji je njihovo odnos doživeo drugačije. On je Dalilu gledao kao božanstvo, ipak su oni sami sve gradili i kuću i porodicu, a ona nikada nije bila iskrena", pričao je Karić i dodao:

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

"Mada, ja moram da kažem da ni Filip nije iskren, gde se on kaje što je sa Majom. On je onda izljubomorisao kada je Dalila branila Dejana o Mihića, a Dejan je shvatio da može da se vrati njoj."

"Dalila i Car bi prešli jedno drugom preko svega, pomirli bi se oni sigurno. Ne mešam se, sve je to život, ali ovo je stvarno... Vidite šta se sve dešavalo za četiri meseca. Ja imam 300 mišljenja u glavi. Ovde se sve menja iz dana u dan", dodao je Karić.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:06

Greškom sam je pljunula: Ivana izazvala haos u Baru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track