TARA KAO FURIJA PREKO STOLA KRENULA NA ANĐELU! Simova u NERVNOM napadu gađala flašama suparnicu, obezbeđenje SKOČILO (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽEŠĆI HAOS

TARA KAO FURIJA PREKO STOLA KRENULA NA ANĐELU! Simova u NERVNOM napadu gađala flašama suparnicu, obezbeđenje SKOČILO (VIDEO)

Rijaliti -

Publika je upitala Taru Simov zbog čega je ljubomorna na Anđelu Đuričić i zamera svojim prijateljima što su bliski sa njom.

Tara je potom napravila pravi haos i nasrnula na Anđelu.

- Ako se aludira da sam ljubomorna zbog Mateje, ja sam bila sa njim sedam meseci, ona 6 dana. Nemam na šta da budem ljubomorna. Jedino što ima lepše od mene je kosa. Smatram da sam i inteligentnija od njega. Ne mogu da budem ljubomorna na devojku koja nema ništa što meni treba. Stefanu sam zamerila što je nju odbranio od Mateje, a mene nije. Branio je i mene, to mi ne smeta. Što se tiče Čorbe, ne sećam se, najviše sam zamerala Marku Đedoviću što je dobar sa njom - rekla je Tara.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Ona je meni ovde dva sata bez razloga papiriće u kosu ubacivala - ustala je Anđela.

- Zato što si pričala: "Vidi kakvu kosu imam" - dodala je Simova.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Ja sam ono što ti nikad nećeš biti, ja sam iz takve porodice, ja sam vaspitana, a ti pokušavaš da me napraviš nevaspitanom. Koji je tvoj problem? Ti ne možeš biti ovakva, ovo se iz kuće nosi - rekla je Tara.

Tara je krenula da gađe Anđelu, a Mateja je skočio u njenu odbranu. Tara je rekla Mateji da bi mogao da zaustavi ove stvari, a Anđela joj je rekla da je patetičarka, zbog čega je Simova ponovo pobesnela.

- Osećam potrebu da kažem da sam ja kriv za ovo. Mislim da je ona maksimalno ljubomorna na ovu devojku, jer ona maksimalno kvaliteta u odnosu na nju. Da mogu da vratim vreme ne bih bio šest minuta sa njom a ne šest meseci - rekao je Matijević.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Ona je od starta spomenula porodicu, kako ja da kažem za nju isto nešto lepo kada se ovako nešto ponaša. Treba li da kažem nešto što ne mislim? - dodala je Anđela.

- Slomići ti kičmu! Sreća pa te nisam pogodila i izgubila honorar, ali na tebe hoću - ubacila se Simova.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track