Najnovije vesti

ŠMINKE, BUNDA, MARKIRANE GAĆICE, NAKIT: Car uništio sve Majine stvari, 35.000 € završilo u JEZERU, ostala bez ičega! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BRZO SE POKAJAO

ŠMINKE, BUNDA, MARKIRANE GAĆICE, NAKIT: Car uništio sve Majine stvari, 35.000 € završilo u JEZERU, ostala bez ičega! (VIDEO)

Rijaliti
10:40h

Filip Car i Maja Marinković nakon raskida imali su žestoki sukob u toku kojeg su sve njene stvari završile u jezeru.

Filip je pobesneo nakon što je ko zna koji put pušten snimak na kojem Maja krišom gleda u Janjuša kao u Boga, pa više nije mogao da se kontroliše.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen

Upao je u sobu gde su njeni džakovi sa stvarima, uzimao jednu po jednu stvar i sve bacao u jezero.

"Sestra ti je ku*va koju pune po Crikvenici! Sestra i mama! Jajaro, nisi video sestrino dete", vikala je Maja i pretila mu kako će mu uništiti Božić.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

"Ti si bacila dete", uzvraćao joj je Filip.

Maja je dovela Cara do potpunog ludila, pa je tako i reagovao. Zadrugari su svi bili napolju, a voditelj Milan Milošević pokušavao je da smiri Maju i Cara.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Nakon završetka emisije Filip se pokajao za karambol koji je priredio Maji, te odlučio da izvadi džakove iz jezera. U jezeru su plivali sapuni, šminka, parfemi, žileti, bunde, donji veš, brushalteri, obuća, kao i brojne odevne kombinacije i stvari za ličnu higijenu Maje Marinković.

Podsetićemo da je u Zadrugu unela 17 džakova, pre tačno mesec dana i da je na garderobu, kozmetiku, nakit i obuću potrošila 35.000 evra.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:17

Danica Maksimović progovorila o odnosu sa sinom Milošem: Leteće tu perje da vam kažem ja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track