TAKI, UZMI SVOJU POREMEĆENU ĆERKU ZA RUKU I NA PSIHIJATRIJU! Bivša zadrugarka zgrožena Majinim ponašanjem, poslala BRUTALNU PORUKU
Foto: Printscreen/Pink

karambol

TAKI, UZMI SVOJU POREMEĆENU ĆERKU ZA RUKU I NA PSIHIJATRIJU! Bivša zadrugarka zgrožena Majinim ponašanjem, poslala BRUTALNU PORUKU

Rijaliti -

Ermina Pašović je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a ona redovno prati prati svaki korak zadrugara i da o tome obaveštava fanove.

Naime, Ermina je sada rešila da se oglasi nakon što je Maja po ko zna koji put fizički nasrnula na Filipa Cara i tako mu opet raskrvarila oko i uputila jasnu poruku Takiju Marinkoviću.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Pink

Bivša zadrugarka je objavila na svom Instagram profilu sliku gde je napisala javnu poruku upućeno Majinom ocu, Takiju Marinkoviću.

- Maja psiho Marinković. Taki, umesto što glumiš potresnog tatu i zavaravaš narod, svoju poremećenu ćerku za ruku i u zatvorenu psihijatriju kao što sam ti rekla na Superfinalnoj noći. Mada je tebi bitnije da se ti eksponiraš po medijima i emisijama kao "Taki" umesto da propadneš u zemlju od sramote! Ali vi ste očigledno familijarno poremećeni za 5 minuta slave du*e bi dali! Još se utripujete da ste zvezde - napisala je Ermina.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja