MOJ DEJAN ĆE SE UBITI! Dragojevićeva MAJKA OČAJNA nakon što joj je sin završio KRVAV: Sve to zbog SOTONE Dalile!
Foto: Printscreen/TV Pink

užasnuta

MOJ DEJAN ĆE SE UBITI! Dragojevićeva MAJKA OČAJNA nakon što joj je sin završio KRVAV: Sve to zbog SOTONE Dalile!

Rijaliti -

Dejan Dragojević je sinoć lomio glavu o staklo u "Zadruzi", nakon što se umešao u svađu Dalile i Filipa, pa je završio sav krvav, što je šokiralo njegovu majku Biljanu Dragojević.

Biljana Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Ona se sad oglasila na ovu temu, a nimalo joj nije lako.

- Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile! Ona je njega silom naterala da pređe u islam, a sada ga pred TV kamerama ubija u pojam i dovodi na ivicu samoubistva - kazala je za "Informer".

- Sedela sam kući i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam želela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gde su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - rekla je Biljana za Pink.rs i dodala da su dugo čekali Dejana, ali da su uspeli da ga vide na kratko.

Kurir.rs/S.M./Informer/Pink.rs

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track