DALILA JE OTROVNA ZMIJA, DEJANA DRŽI NA POVODCU, A U CARA JE ZALJUBLJENA! Osman raskrinkao Dragojevićku, otkrio njene NAMERE!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

DAO SVOJ SUD

DALILA JE OTROVNA ZMIJA, DEJANA DRŽI NA POVODCU, A U CARA JE ZALJUBLJENA! Osman raskrinkao Dragojevićku, otkrio njene NAMERE!

Rijaliti -

Osman Karić dao je svoj sud o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića, ali i o Nenadu Aleksiću Ša koji se uselio u Belu kuću.

Kada je reč o "paklenom trouglu", Dejanu, Dalili i Caru, o kom bruji region, Osman je za Pink.rs bez dlake na jeziku prokomentarisao čitacu situaciju.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Dalila često kalkuliše, rekao sam već dosta puta. Jako je dobar rijaliti igrač, a koliko vidim igrač i u spoljnom svetu. Voli da dominira, da bude nekom bitna, a Dejan je u njenom životu jako bitan podanik, koga se neće tako lako odreći. Trenutno ima cilj da se suprostavi Dejanovim roditeljima, bratu i sestri. Gubitkom njega proradila bi joj sujeta, kompleksi, izgubila bi sebe. Dalila će se jedno vreme udaljiti od Dejana, samo radi jednog cilja. Cilja, da bi ušla ponovo u vezu sa Filipom Carem. U Cara je zaljubljena, jednostavno ona oduvek traži osobu poput njega, muškarca koji može da joj parira. Da može, bila bi u vezi sa Carem, a Dejana bi držala uz sebe vezanog na povodcu, kao kućnog ljubimca. Njena izjava, da bi ušla u vezu sa Filipom Carem samo da bi mu se osvetila i ostavila kao on nju, ta priča ne pije vodu, bar što se mene tiče. To je njena želja, a bacanje narodu i zadrugarima prašine u oči. Misli da će tom rečenicom zaobići hejt i negativna pitanja za crnim stolom. Dalila je što bi narod rekao "zmija u nedrima", opasna, hladna i jako otrovna - rekao je Osman.

Osman Karić
foto: Printscreen/Instagram

Kada su u pitanju Ša i Tara i njihov turbulentan odnos, Osman je imao da dodao:

- Što se tiče Ša i Tare, ne bih mnogo komentarisao. Ša je ušao da bude Dejan Dragojević, što u ovom odnosu sa Tarom i jeste. Njegove muke se tek naziru. Videćemo da li će nadmašiti Cara kada su u pitanju povrede na licu.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:18

Veljko Ražnatović uživa sinom Željkom na snegu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track