OVO JE SESTRA JOVANE JEREMIĆ! Plavuša je kao i voditeljka, nikad se ne eksponira, a malo ko zna da imaju i BRATA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

ne pojavljuje se

OVO JE SESTRA JOVANE JEREMIĆ! Plavuša je kao i voditeljka, nikad se ne eksponira, a malo ko zna da imaju i BRATA! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju javnosti otkako se pojavila na malim ekranima.

Jovana važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a nedavno je saopštila i da se razvela od dugogišnjeg izabranika Vojislava Miloševića. Iako ne krije svoju privatnos, malo ko zna da Jovana ima sestru i brata, koje nikada ne eksponira.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Jovanina sestra Milica je dosta povučenija, a voditeljka je jednom prilikom iskoristila da pokaže svoju stariju sestru. Njih dve na prvi mah dosta liče, s obzirom da su obe plavuše, dok brata do sada nije pokazala, niti govorila o njemu u javnosti.

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po Ljigu - ispričala je za Kurir pre nekoliko meseci Jovanina komšinica iz Ljiga.

Jovana Jeremić
foto: Ana Paunković, Nikola Anđić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:13

JEDNA JE JOVANA! Jeremićka se utegla u LATEKS pantalone, a onda ZAMEŠALA KUKOVIMA, kažu joj da je prava BOMBA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track