TEODORU NIKO OVDE NIJE VIDEO DA IMA S*KS SA 20 GODINA! Anđelo se setio bivše ljubavi, pa urnisao maloletnu Milicu i Mensura! VIDEO
Foto: Damir Dervišagić

SUROVO

TEODORU NIKO OVDE NIJE VIDEO DA IMA S*KS SA 20 GODINA! Anđelo se setio bivše ljubavi, pa urnisao maloletnu Milicu i Mensura! VIDEO

Rijaliti -

Tokom nominacija zadrugari biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović.

Na red da bira između njih je došao Anđelo Ranković.

- Krenuću od Ane, poštop verujem da će Mensur imati neki komentar. Ana je jako pozitivna, ima lepu energiju, a mene iskreno ne zanima šta je bilo pre mene. Ona je sa svojih 19 godina dovoljno zreala, a vidi se da ona nije dovoljno emotivna zrela. Ja prošle godine nisam imao želju da uđem u neki odnos, ali ovde sada želim - rekao je Anđelo, a onda komentarisao Mensura:

- Ja nikada nisam video osobu koja ima toliko visoko mišljenje o sebi, mada ja cenim to, ali ako se ne preteruje. Međutim, kada neko konstanto to pominje, on uopšte nije takav. Ne dopada mi se njegov odnos prema meni od samog početka.

Anđelo Ranković
foto: Printscreen

- Što se tiče Teodore, naša veza je bila sjajna, i svi znaju da Teodora nije imala se*s sa mnom sa 20 godina u rijalitiju, a Milicu će svi znati kao devojku koja se čeričila sa tobom sa 17 godina. Ti ne možeš i da hoćeš mene da poniziš, ali ne možeš - rekao je Anđelo.

- On je sada objasnio da me zna kao osobu od Zadruge 1, a govori da sam ovaj momak. Ja ove sezone neću ćutati. Ostavljam Anu naravno, šaljem Mensura - nominovao je Anđelo pa otkrio da on nema problem sa Mensurom zbog Milice.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:22

Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track