DEJAN JE KRAJ MANIPULACIJE! Sanja Marinković ŠOKIRALA sve o stavu prema Dragojevića, brani preljubnicu Dalilu! MUK u studiju!
Foto: Printscreen/Zadruga

iznenađenje

DEJAN JE KRAJ MANIPULACIJE! Sanja Marinković ŠOKIRALA sve o stavu prema Dragojevića, brani preljubnicu Dalilu! MUK u studiju!

Rijaliti -

Voditeljka Sanja Marinković priznala je da misli da je Dejan Dragojević kralj manipulacije kada je u pitanju njegov odnos sa Dalilom i Filipom Carem.

- Ona je ostavila i ona je ostavljena. To je nju pogodilo, razapeta je na dve strane. Dalila je platila danak debelo i zato je ja često branim, jer je te neke stvari uradila. Niko nju nije osudio kada je rekla da je zaljubljena u Filipa Cara - poručio je Lepi Mića.

Ivica Dačić, Sanja Marinković
foto: Printscreen/Pink

- Žrtva sopstvenih emocija. Ostavljeni muškarac je uvek predmet sažaljenja, a ostavljena žena je to vrlo retko. Ja ne smem da kažem ovako javno, ali ja mislim da je Dejan najveći manipualtor u kući. On je kralj manipulacije - istakla je Sanja, a onda je nastao muk u studiju.

- Ne, ne. Ostavljeni muškarac je u tom momentu ćutao, a kad je video šta se sve desilo onda je krenuo u borbu. Dejana podjednako krivim - nadovezao se Lepi Mića.

Dejan Dragojević, Lepi Mića
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track