DALILA JE BILA GOLA I BOSA! NEDELJNO SAM JOJ SLALA 8.000 DINARA: Kuma Dragojevića iznela sve detalje svadbe, dala pare i za PRSTEN
Foto: Marina Lopičić

ISPOVEST GORDANE VASIĆ

DALILA JE BILA GOLA I BOSA! NEDELJNO SAM JOJ SLALA 8.000 DINARA: Kuma Dragojevića iznela sve detalje svadbe, dala pare i za PRSTEN

Rijaliti -

Gordana Vasić, venčana kuma aktuelnih rijaliti učesnika Dalile i Dejana Dragojevića otvorila je dušu o njihovom braku.

Ona je rešila da stavi tačku na nagađanja, pa je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu. Gordana je ekipu Hype televizije ugostila u Šapcu u svom porodičnom domu. Dalili i Dejanu bila je fan, ali onda je postala njihova venčana kuma.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

Gordana kaže da nije očekivala da će je oni uzeti za kumu, pa su je jedne subote pozvali na venčanje koje je održano u ponedeljak.

- Razočarana sam njihovim ponašanjem u rijalitiju. Mislim da se kod nas kumstvo shvata kao nešto posebno, ali sam ostala iznenađena kada me je Dalila pozvala da joj budem kuma. Ja sam bila njen fan i podrška u svakom smislu te reči. Slala sam im poklone, materijalne stvari, ali sam i bila podrška njima kao paru - počela je Gordana.

Gordana ističe da je ona sa još dve administratorke bila apsolutna podrška i da je uvek ispunjavala sve Daliline želje i prohteve.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Marina Lopičić

- Ona je faktički ovde došla gola i bosa. Ne mogu da kažem da mi je lično tražila novac, ali se u rijalitiju obraćala svojim fanovima i tražila da joj pošalju stvari i sve što treba. Ja sam negde svake nedelje slala od pet do osam hiljada dinara, ne mogu da kažem koliko je to tačno novca ukupno, ali je sigurno velika suma - kaže ona.

Ono što je Gordana rekla, a što je izazvalo veliku pažnju, jeste priča kako su se Dalila i Dejan verili u rijalitiju.

- Kada su oni stupili u vezu onda smo im slale zajedničke poklone. Onda je došlo vreme za veridbu, znali smo da oni nemaju novca da kupe prsten. Mi smo u okviru te grupe skupljali novac i kupili verenički prsten koji je Dejan poklonio Dalili - dodaje Gordana Vasić.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Hype

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja