VRELA AKCIJA ISPOD POKRIVAČA ALEKS I DEJANA: Prepustili se strastima, sve se treslo oko njih, briga ih što ih gledaju (VIDEOO 18+)
Foto: Printscreen

vrela noć

VRELA AKCIJA ISPOD POKRIVAČA ALEKS I DEJANA: Prepustili se strastima, sve se treslo oko njih, briga ih što ih gledaju (VIDEOO 18+)

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su u svom ljubavnom gnezudu u zajedničkom krevetu. Nijh dvoje su se sve vreme mazili i ljubili do jednog momenta kada su po svemu sudeći prepustili emcijama.

Njih dvoje su se pokrili prekrivačem i usledila je akcija ispod pokrivača. Vidljivo je bilo da se prekrivač mrdao, a po njihovim reakcijama se primetilo da su oboje uživali.

Podsetimo, Aleksandrina sestra Jelena priznala je da je veoma iznenađenja što se Aleks tako brzo upustila u vezu sa Dejanom.

- Pa, iskreno da vam kažem nisam uopšte ovo očekivala ovako brzo, mislim da su poranili i jedno i drugo sa tim poljupcem. Iskreno su trebali da sačekaju neko vreme pa da stupe u neku vezu. Mislim da njih dvoje kao prijatelji funkcionišu prelepo, a kao par biće teško jer veze u rijalitiju teško opstaju, preveliki je pritisak sa svih strana tako da će njih dvoje umesto da ih gledamo kako se lepo druže i pričaju, sada gledati kako imaju konflikte zbog drugih ljudi - rekla je Jelena pa otkrila kako bi reagovala da se veza Aleks i Dejan desila van rijalitija:

- Dejan je kvalitetan dečko i jako su slični njih dvoje. Neiskvareni su, iskreni, predobri i naivni i lepi su oboje, mislim da su baš lep par, ali van rijalitija gde se niko neće mešati - rekla je Jelena.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja