ONI SU NAPRAVILI HAOS U ZADRUZI U ROKU OD 2 SATA Viki doživela pomračenje, Dalila i Car zaratili, ali i ovaj zadrugar je pobesneo
Foto: Printscreen

ne zaustavljaju se

ONI SU NAPRAVILI HAOS U ZADRUZI U ROKU OD 2 SATA Viki doživela pomračenje, Dalila i Car zaratili, ali i ovaj zadrugar je pobesneo

Rijaliti -

Viktorija Mitrović prišla je Marku Osmakčiću i Lazaru Čoliću Zoli, pa ponovo pokušala da porazgovara sa Markom, a Zola je iskoristio priliku da joj prebaci za sve što mu je govorila o Neveni Savić:

- Možda sam ja doneo zaključak o njoj na osnovu nekih tvojig reči. Ti si mi lično to rekla - govorio je Zola.

- Dobro, možemo li mi sad razgovarati? - pitala je Viki Marka.

- Ne želim, jer me provociraš - odbrusio joj je Marko.

Nakon što je Viktorija Mitrović pokušala da se diskvalifikuje, Sale Luks krenuo je njenim stopama, pa napravio lom na imanju, jer je ostao bez cigareta.

Tara Simov mu je prišla i ponudila mu svoje cigarete, ali je on odbio, jer nije želeo da pozajmljuje tuđe. Zadrugari su dugo razgovarali sa njim, nakon čega je spustio loptu i vratio se u Belu kuću.

Dalila Dragojević spremila se za tuširanje, a Filip Car ju je na kratko pozvao u svoj krevet, kako bi joj očitao bukvicu, ali to nije potrajalo, s obzirom da joj je prebacio za današnje provociranje Dejana:

- Dođi, zaboraviću posle - pozvao ju je Car, pa održao predavanje.

- More, je*em ja i tebe i njega! Odlepila sam - pobesnela je Dalila.

Kurirr.s/M.M.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track