01:07

Nataša Bekvalac o pesmi koju je odbila, a koju peva Katarina Grujić i veliki je hit!

bez dlake na jeziku

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA GREŠKU! Nije htela pesmu koju je za nju napisala Marina Tucaković! Pesmu koja je postala hit uzela ONA!

Stars -

Nataša Bekvalac važi za nekoga ko se ne libi da kaže ono što misli. Tako je i ovoga puta Bekvalčeva iskreno govorila o svemu u Jutarnjem Programu Kurir televizije.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

- Ne volim ja to - lutka. Lutka je lepa, nema osećanja, ćuti. Zato sam i odbila jednu pesmu koju su Marina Tucaković i Damir Handanović napisali za mene. Posle toga je tu pesmu otpevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, otpevala je Katarina Grujić - rekla je Nataša Bekvalac u Jutranjem programu Kurir televizije.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

Podsećamo na reči te pesme:

"Moje rane su nevidljive te su rane uvek najgore dobar mi je zivot al’ nisam ja kao lutku su me imali kao lutku su me gledali a ja sa lutkama nikad nisam zaspala

Dobar zivot imam ja sve sam to lazima zenskim kupila osmeh od milion dolara za suze bih sad ustupila"

Nataša je istakla da nije htela da je tako gledaju, i da je lutka bezosećajno biće, a da ona to nije.

Podsetimo, Nataša Bekvalac je 2013. godine izbacila singlove: „Kraljica novih ljubavi“ i „Bolesno te volim“ koji je premijerno izvela u šou „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem je nastupila kao sudija. 2014. godine je uradila spotove za pesme „Mogu da prođem“ i „Najgora“. 2016. godine je, posle duže pauze, izdala CD pod nazivom „Original“. Na njemu se nalazi istoimena numera koja na you tube-u ima 28.485.912 pregleda. Potom su usledili hitovi novijeg datuma.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

Bekvalčeva je dobila ulogu i Drage Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“ reditelja Ljubiše Ristića. Imaće priliku da nastupi sa Radom Đuričin, Darom Džokić, Tanjom Bošković, Svetozarom Cvetkovićem i Vlastom Velisavljevićem. To je izazvalo revolt među nekim glumcima koji smatraju da pevačici nije mesto u pozorištu. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:48

Nataša Bekvalac o Mileni Radulović u Jutarnjem programu Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track