LUDILO S*KSA! BIVŠI BRAČNI PAR U AKCIJI JEDNO PORED DRUGOG! Dalila ZAJAHALA Cara, Dejana Aleks dovela do LUDILA!
Foto: Printscreen

gde ovo ima

LUDILO S*KSA! BIVŠI BRAČNI PAR U AKCIJI JEDNO PORED DRUGOG! Dalila ZAJAHALA Cara, Dejana Aleks dovela do LUDILA!

Rijaliti -

Više se ne zna ko kome i pred kim šta rade. Posle žurke koja im je organizovana i izazova koji su bili pred njima, bivši bračni par se sa svojim novim partnerima zavukao pod jorgane i ne obazirući se ni na koga, imali su akciju celu noć.

Dalila Dragojević i Filip Car razmenjivali su nežnosti ispod jorgana u njegom krevetu, a onda su rešili da nadoknade sve što su juče propustili.

Naime, njih dvoje su se prepustili strastima, a soba puna zadrugara im nije predstavljala problem da imaju žestoku, vrelu akciju

Njih dvoje su rešili da nadoknade sve što su propustili.

Dalila se u jednom trenutku čak i popela na Cara, ne razmišljajući da će ih tako razotkriti da su se prepustili strastima.

Samo nekoliko metara dalje, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić zavukli su se pod jorgan i počeli da razmenjuju nežnosti.

Oni su se maksimalno opustili, a po pomeranju jorgana, reklo bi se da ga je Aleks maksimalno zadovoljila. Njihova akcija probudila je Sanju Grujić, koja je besno napustila spavaću sobu. Međutim, oni to nisu primetili, pa su nastavili sa maratonskom akcijom.

Potom su napravili samo mali pauzu i odmah se bacili u akciju.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja