DUPLO JE STARIJI OD NJE, BRANI JOJ ŠTA ĆE DA OBUČE, VREĐAJU SE! David isprozivao aktuelni par u Zadruzi, a onda spomenuo HONORARE
Foto: Printscreen

pomno prati dešavanja u beloj kući

DUPLO JE STARIJI OD NJE, BRANI JOJ ŠTA ĆE DA OBUČE, VREĐAJU SE! David isprozivao aktuelni par u Zadruzi, a onda spomenuo HONORARE

Rijaliti -

David Dragojević pomno prati rijaliti "Zadruga" zbog brata Dejana koji je učesnik, a sada je prokomentarisao na aktuelnosti u Beloj kući.

Bivši zadrugar prokomentarisao je buran odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

David Dragojević
foto: Printscreen

- Ša se svađa sa grupama? Svaka čast! Ša je ušao kao jedna osoba, a sad je totalno deseta. Generalno ljudi koji ulaze misle da će lako, to je problem. Uđeš sa planom, nema plana. Tamo se u jednoim danu desi svašta, kao napolju za sedam dana. Ja ne mogu da verujem da on ovo radi. Duplo je stariji od Tare, ona je klinka, a on joj brani šta će da obuče, vređaju se, mire se - priča David Dragojević.

- Stefan Karić je dobar momak, od retkih je ko nije dupreuvlakač, kaže svoje i to je to. Janjuš se sprda, zanimljiv je, sa tim forama - priča Dragojević.

- Zezaju se da Ša Tari za dan zaljubljenih prepiše dva honorara. Tara kao da će da uzme milione, a ovamo krompir kad izađe na kapiju, nema od tih cifri ništa pored ovakvog ponašanja - priča David.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Nastavio je da komentariše reperovo učešće u rijalitiju, pa se prisetio i ''Zadruge 2'' u kojoj su boravili zajedno.

Njemu nije trebala devojka u rijalitiju, bolje da je bio ono što je bio. Bili smo zajedno u ''Zadruzi 2'', kada je odlepio za Draganom Mitar, nije znao šta da radi, da Ivana nije ušla kod Drveta i tad bi se to desilo sigurno, počeo je da ćuti i samo je ispao. Tara uvek ima te njene nervne slomove, ne kapiram to njihovo lupanje i gluposti - dodaje Dragojević.

'- Kako si komentarisao kada je Tara bila uz Dejana, da li si video tu neke simpatije? - upitala je voditeljka.

- Tamo si pod kamerama 24 časa, nema tu zbog kadra, sve se snima. Vidi se da su iskreni. Tara je bila uz njega iskreno, sem te svađe kada ju je vređao, ali bila je uz njega. I Karić uvak lepo kaže sve u lice. Nema ja Dejana šta da podržim za vezu sa Tarom, ne bih se mešao nikad, nije mali. Tara nije njegov tip, niti karakterno, videlo se iz aviona da je to prijateljski - zaključio je David.

David Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:52

OVO JE BILA POSLEDNJA SVAĐA ANABELE I MARKA: Miljković ogolio dušu o odnosu sa taštom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track