PLAKAO SAM OD SREĆE KAD SAM IH VIDEO! Osman Karić o emotivnom susretu sina i snajke, komentarisao SKANDALOZNI SUKOB Tare i Stefana
Foto: Printscreen/Pink, Nemanja Nikolić

iskreno

PLAKAO SAM OD SREĆE KAD SAM IH VIDEO! Osman Karić o emotivnom susretu sina i snajke, komentarisao SKANDALOZNI SUKOB Tare i Stefana

Rijaliti -

Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš su uspešno obavili zadatak koji im je dalo Drvo mudrosti. Kao nagradu, Stefan je dobio posetu svoje devojke Jovane Ljubisavljević i to baš na godišnjicu njihove veze. Ceo region pratio je ovaj emotivni susret, a za medije se oglasio Osman Karić, koji je otkrio kako se oseća.

Osman Karić
foto: Nemanja Nikolić

- Danas je 10.02. Godinu dana otkad su Stefan i Jovana stupili u vezu. Mislio bi neko dan kao i svi drugi. Međutim, za porodice Karić i Ljubisavljević, to je bio jako srećan datum, divan dan, osunčan posle dužeg perioda loših hladnih dana. Hoću da kažem da je i Sunce koje je zagrejalo na neki način obeležilo taj dan ljubav dvoje mladih, a razdvojenih. Mora se posebno zahvaliti Velikom šefu koji je ovaj dan učionio srećnijim, time što je kao nagradu Stefanu ispunio najveću želju, da vidi i oseti Jovanu uživo. Nisam neko ko plače, mislim plačem u posebnim situacijama, a ta situacija se desila danas kada sam ih video zajedno srećne posle toliko vremena. Sve se odigralo kao u nekom filmu. Pesna Vitni Hjuston, ta gondola koji ih vozi po jezeru... Imao sam osećaj kao da su u Veneciji na nekom odmoru, puni emocije koje su meni, a verujem i ljudima koji su sve to ispratili na neki način, preneli i podsetili na ljubavne dane - ističe Osman za Pink.rs.

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: Printscreen/Youtube

Osman Karić prokomentarisao je svađu svog sina sa Tarom Simov.

- Sve je bilo lepo i skladno. Stefan se i posle toga veselio čitav dan sa njemu bliskim ljudima, gde je bio i Ša, koji ga je i te kako zasmejavao. Malo su više popili i desila se Tara. Stefan je neko ko ne voli nepravdu, a posebno ne kada su te prevare muško-ženske u pitanju. Video je da Tara ugrožava Ša, nipodaštava i vređa. To je video i sve vreme od kako je Ša u rijaliti ušao, ali je negde potiskivao u sebi. Danas je piće učinilo svoje i Stefan je izbacio dosta toga iz sebe kad je odbrana Ša bila u pitanju. To je sve što mogu da kažem. Kao njegov otac mislim da nije trebalo da reaguje, jer mu Ša neće reći hvala, zbog nenormalne opsednutosti prema Tari, prodao bi sve pa i Stefana - zaključio je Karić.

Tara Simov
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:11

KARIĆI ŽIVE NA VISOKOJ NOZI: Osman otvorio vrata spavaće sobe, sve je OTMENO, a iznad velikog kreveta je KAMIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track