DEJAN POKAZAO ZUBE ZADRUGARIMA! Dragojević očitao NJEMU bukvicu, a emotivno izlaganje o Sandri i Đedoviću izazvalo MUK u kući!
Foto: Printscreen/Zadruga

iskren

DEJAN POKAZAO ZUBE ZADRUGARIMA! Dragojević očitao NJEMU bukvicu, a emotivno izlaganje o Sandri i Đedoviću izazvalo MUK u kući!

Rijaliti -

Dejan Dragojević, kao ovonedeljni vođa, poslednji je birao i komentarisao zadrugare koji jedno misle, drugo govore, a treće rade:

- Gledam ko šta priča, kad govore gori od mene, nema potrebe da ulazim u rasprave. Što se tiče ovog izbora, neka bude Mensur, njega ću izdvojiti, jer mi je jako drag, žao mi je što prolazi kroz ovo, mislim da dosta stvari pogrešno radi, ne poklapaju mu se reči i dela, treba nekako da usaglasi glavu i srce. Treba malo da smanji gas, sebe ubacuješ u problem, sve dublje i dublje, znam da misliš da će nešto biti trajno i sjajno, sebe ćeš okarakterisati kao pogrešnu osobu - birao je Dejan.

- Prvi mali budžet ide Irmi, koja ne može da me izuzme iz bilo koje situacije, smeta joj da li šetam, pušim cigaretu, sve loše ima o meni da kaže, plašim se za svoj život. Njena opsesija prema meni nije normalna - rekao je Dejan.

- Sandi mali budžet, dežurni lopov u kući, drag mi je, ali će se on uvek snaći - nastavio je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Matora mali budžet, ne družimo se ništa specijalno. Imam super mišljenje o tebi, ne znam kako ćeš rešavati svoje odnose u kući, sviđa mi se kakav je naš odnos sada - govorio je on.

- Sve znaš, milion puta sam se stavljala u tvoju situaciju - rekla mu je Matora.

- Đedović veliki budžet, to je čovek zbog koga sam živ sad. Najdraža moguća osoba koja mi se pojavila, ne postoji nijedan gest kojim bih mogao da mu se odužim za komunikaciju sa njim. Spajam i Sandru, gdeje Marko, tu je i ona, bili ste uz mene kad sam vam okrenuo leđa. Hvala vam, istrošio sam vas svojim problemom - priznao je Dejan.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track