BILA SAM PARAVAN DALILI I CARU! Sandra Čaprić sad je sve SAGLEDALA, pa iznela TAJNE ZADRUGE koje skoro NIKO nije primetio!
Foto: Printscreen/Red TV

ISKRENO

BILA SAM PARAVAN DALILI I CARU! Sandra Čaprić sad je sve SAGLEDALA, pa iznela TAJNE ZADRUGE koje skoro NIKO nije primetio!

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica Sandra Čaprić je nakon izlaska iz "Zadruge" zadovoljna svojim učešćem.

Bojala se kako će njeni postupci uticati na njenu porodicu, ali je shvatila da ima veliku podršku i nakon izlaska iz rijalitija videla je da je njeno učešće proteklo u najboljem redu.

Dalila Dragojević, Sandra Čaprić
foto: Pritnscreen

Na početku, Sandra je bila u dobrim odnosima sa sada već bivšim bračnim parom Dragojević, i sa Milicom, Borom, Jelenom i Filipom je podelila da je komentarisala kako je iz njene vizure jako lepo zato što, iako je mlad ušao u bračne vode, Dejan Dragojević jako privržen partner i da bi svaka žena poželela takvog muškarca pored sebe. Ubrzo je, kako Sandra kaže u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TV, nastala frka jer joj je Dejan poklonio cvet, ali je i bila na stubu srama jer se poljubila sa Filipom Carem koji je bio u zvaničnoj vezi sa Majom Marinković.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Sandra veruje da je ona zapravo bila paravan Dalili i Caru. U trenutku je ta spoznaja zabolela, ali na sreću nije uspela da razvije emocije prema Caru, te je taj sujetni momenat ubrzo i prevazišla. Ona veruje u ljubav Cara i Dalile - da je jaka i stvarna uprkos svemu, ali da nema najbolje prognoze za kraj rijalitija. Apsolutno joj dolazi u obzir mogućnost da kada se "Zadruga 5" završi, da se Dalila i Dejan pomire i završe ogradu kuće.

Sandra Čaprić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

04:22

Demolirali sobu u žestokom okršaju SVAĐA KSENIJE I IVANA TRESE RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja