VELIKE TORTE, FOTKE, RUŽE, ŠAMPANJAC! Dalila, Aleksandra, Dejan i Car dobili poklone, a Dragojevićeva devojka PREBLEDELA zbog OVOG
Foto: Printscreen/Zadruga

NIJE JOJ BILO SVEJEDNO

VELIKE TORTE, FOTKE, RUŽE, ŠAMPANJAC! Dalila, Aleksandra, Dejan i Car dobili poklone, a Dragojevićeva devojka PREBLEDELA zbog OVOG

Rijaliti -

Obezbeđenje je u Belu kuću unelo poklone za ljubavne parove "Zadruge" zbog čega su mnogi ostali iznenađeni.

Prvo iznenađenje stiglo je za Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić.

Aleks je još spavala, a obezbeđenje je dalo poklone Dejanu koji nije krio oduševljenje. Dejan se hvalio svim zadrugarima poklonom koji su dobili o i Aleks i brzo ga uneo u Belu kuću kako bi svi videli.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car takođe su dobili poklone u korpi, a s obzirom na to da su spavali, obezbeđenje im je darove stavilo pored kreveta. Filip se raznežio kada je video fotografije sa Dalilom.

Obezbeđenje je unelo poklon za Sandru Rešić i Dejana Dragojevića. Naime, poznato je da njih dvoje imaju ogromnu podršku, koja navija za njihovu ljubav, a poklonima su im dokazali koliko žele da ih vide zajedno, u paru.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević, Sandra Rešić
foto: Printscreen

Sandra je unela poklone i pokazala Dejanu, a njih dvoje pored mnogo slatkiša su dobili i patike, što ih je posebno oduševilo. Za to vreme Aleksandra NIkolić je gledala pokone nje i Dejana i nije joj bilo svejedno kada je videla šta su Sandra i Dejan dobili.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:32

Ana Korać ima novog psa: Starleta se pohvalila kućnim ljubimcem od nekoliko hiljada evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track