BOLNA ISPOVEST DALILE DRAGOJEVIĆ! Ronila suze, progovorila o detinjstvu, o RAZVODU Husa i Emine, a JEDNO ju je skroz DOTUKLO!
Foto: Printscreen/Premijera

ŠOK

BOLNA ISPOVEST DALILE DRAGOJEVIĆ! Ronila suze, progovorila o detinjstvu, o RAZVODU Husa i Emine, a JEDNO ju je skroz DOTUKLO!

Rijaliti -

Dalila Dragojević je u svojoj bolnoj ispovesti ronila je suze zbog porodice, progovorila je o svom detinjstvu i porodici.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

"Nisam svesna koliko me ljudi poznaju napolju. Čudno mi je kada si rekao da će orkestar da izvodi sve moje pesme. Neke pesme me asociraju na moj život, na sve što mi se desilo. Ja nisam tužna žena, izgledam nekada, ali nisam. Kada sve sagledam bilo je lepih i tužnih trenutaka. Svašta mi se desilo, ne kajem se. Kajanje ne treba da postoji, sa kajanjem ne možeš ništa da vratiš ni da promeniš. Navikla sam da se nosim sa greškama", rekla je Dalila u emisiji "Premijera-vikend specijal" otkrila kako je bilo njeno detinjstvo:

"Ne volim da plačem. Ja sam imala lepo detinjstvo. Pamtim da su mi roditelji ostvarivali koliko su mogli i da ispune moje želje. Najveća bol mi je bila kada su se roditelji razveli, to me je dotuklo. Teško mi je bilo razdvajanje od njih dvoje. U školi mi je bilo teško, tata nikada nije dolazio na roditeljski. Te stvari su mi teško padale, I borba kroz život. Moji nisu bili imućni. Upoznali su se u Beču, ja sam tamo rođena. Vratili smo se u Tuzlu posle. Tamo sam se igrala u komšiluku, išla sam u školu, roditelji su radili. Imala sam igračke koje sam poželela, nisu moji roditelji bili imućni, ali su imali dovoljno. Imali su kafane u Beču, muzičke zvezde su gostovale tamo, Šaban, Brena i mnogi drugi. Kada sam se ja rodila moj otac je sve ostavio po strani", rekla je Dalila i zaplakala:

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

"Nedostaju mi moji roditelji, prijatelji, kontakt sa spoljnim svetom. Kad vratim film šta mi se dešava sve, sve me to boli. A najviše što sam izgubila bebu i kada sam videla sebe kao majku, to me je dotuklo. Nisam uspela da sama sa sobom to poravnam, onda sam ušla u rijaliti. Kad sve to skupiš boli, ali sve iskustvo nosi i lepe i loše vesti. Imam padove iz kojih se ja dižem", rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

"Osnovnu i srednju sam završila u Tuzli, pa sam upisala fakultet, a kada sam dobila poziv za rijaliti odustala sam od svega. Rijaliti je moje najveće životno iskustvo. Silno sam želela da me mama upiše u školu, pa sam se pokajala. Gledala sam decu koja su se igrala i želela sam ja da idem. Nijedan pedagog nije želeo da me primi jer sam imala 6 godina. Pravila sam probleme u školi. Nisam bila odlična učenica. Bežala sam iz škole, zaljubila sam se, on je oženjen danas. Nas dvoje smo dosta prošli u životu. Mladi smo bili i pred brak, maštali smo o svemu, on je bio moja prva ljubav, ne patim za njim i uvek će mi ostati u sećanju. On je od mene bio stariji 3 godine. Ostala su samo lepa sećanja", rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

Bilo mi je najteže kada sam saznala da moji neće više živeti zajedno. Sećam se njihove prve svađe koja je bila katastrofalna, a posle se sećam kada sam videla oca kako odlazi. Nisam to gledala kao kraj, pitala sam mamu gde on ide, ona mi je rekla da će se vratiti. Sećam se kada smo živeli u stanu. Sa prozora sam ga gledala kako odlazi, znam da je bio mrak, ulice su bile prazne. Videla sam da ona ima suze u očima i osetila sam da me teši i tada sam sve drugačije prihvatala. Sećam se kada se oisvrnuo i pogledao me, ja sam mahnula, on nije reaovao. Ja sam posle toga ispitivala mamu, želela sam daga čujem, sećam se kada se pojavio i došao po mene i rekao da ja idem sa njim da vidim novu kuću, ja sam rekla okej. Otišla sam u njegovu kuću, sve mi je bilo tčudno, ispitivala sam ga. Ta kuća je u Šepku, Rekao mi je da će on tu boraviti, da ću ja dolaziti povremeno kod njega. Kada bih se vratila kod mame ja sam je ispitivala da li ćemo da živimo zajedno. Mama je govorila da ne treba da živim na selu i da se školujem tamo, već u gradu. Nisu oni mogli da se slože oko raznih stvari, radili su i borili su se za mene. Bila sam svedok svađa, moj otac je bio autoritet. Mama je volela da se posvađa isto. Ja sam imala strahopoštovanje prema ocu, čim bi malo povisio ton ja bih zaplakala. Za oca sam bila više vezana, on mi je bolna tačka. Plašim se šta će mi reći kada izađem, toga se najviše plašim.Neće mu se svideti ništaNe znam a li ću imati hrabrosti da mu objasnim sve, mislim da on pati sad zbog mene i osećam ga negde i to me boli, osećam da i posle svega što sam napravila da je to prevazišao i da se trudio zbog mene. On je moj život, on je čovek za kojim bih umrla. Toliko sam ga ispovređivala jer sam sebi dopustila neke stvari. Moj otac j moj zaštitnik. Ja znam koliko njega bole neke stvari i koliko bi bio spreman da mene izvuče iz rijalitija i da kaže nećeš više biti tu", rekla je Dalila.

"Mama se trudila da ne osetim nedostatak oca. Ona nikad nije govorila ništa ružno o njemu. Stavio je tačku na alkohol kada sam je mama bila trudna. Bilo mu je loše, završio je u bolnici".

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track