TETA BILJANA, NEMOJTE BRINUTI ZA SINA: Aleksandra se obratila Dejanovoj majci, evo šta joj je OBEĆALA! Progovorila i o CARU
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

TETA BILJANA, NEMOJTE BRINUTI ZA SINA: Aleksandra se obratila Dejanovoj majci, evo šta joj je OBEĆALA! Progovorila i o CARU

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić, nova devojka Dejana Dragojevića obratila se njegovoj majci Biljani.

Ona je prvenstveno pričala o odnosu sa Dejanom, pa priznala kako se oseća.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

"Pričala sam kod Drveta kad se Dejan udaljio od mene, osećala sam se prazno, počelo je tu da me boli. Tad sam shvatila da sam se zaljubila. Vratilo me je na neke događaje od ranije iz života. Ispravna sam bila 101 posto, pa sam se pitala da li je i tad moguće da ne dobijem ljubav nazad. Popričali smo posle, prošla me je anksioznost. Ja iskreno mislim da sam ga razumela u svemu. I prećutkivala neke stvari i sad prećutkujem. Naravno da mi nije prijatno kad ga vidim u društvu Sandre Rešić. Šalju im poklone, vidim da na klipovima nije samo drugarstvo. Ja to njemu ne mogu da zamerim, bilo bi da želim da ga odvojim od prijatelja. On kaže da mu ja to indirektno govorim, to nikada nisam rekla. On mi tiho zameri: "Aha, gde si pogledala". Sumnja na neke moje bivše partnere (Janjuša i Cara), ali neće da komentariše, neće da produbljuje temu. Bilo mi je glupo kad je Đedović rekao da ja Dejana hoću da dresiram. Nijedne sekunde to nisam htela. On sam treba da balansira druženje sa Sandrom i vezu sa mnom. Ja prećutkujem neke stvari. Isto me iznervira. Evo, Fran je sad izašao. Rekao je Dejan da ja ne smem nikada da odgovorim Sandri, Franu i Đedoviću, a da oni mogu da komentarišu. A kad ja njemu zamerim, on kaže gušenje i anksioznost, vraća ga na neke stvari... On meni može da kaže svašta, okej... Sve mogu da ispoštujem. A ja njemu u raspravici kažem: "Ti si sedeo sa devojkom za koju kažu da je zaljubljena u tebe", on odmah: "Ti meni ne možeš da zameriš" - rekla je Aleks.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Da li ti vidiš da je Sandra zaljubljena u Dejana?

- Neke stvari mi bacaju sumnju... Miki dosta realno komentariše stvari. Ona ode u rehab, nije joj dobro, baš kad smo mi ušli u vezu. Sve mi baca sumnju da ona oseća nešto prema njemu. Znaš, ja mislim da i da jeste tako, ja smatram da ona nikad neće ustati i to reći. Dejan i ja smo se pomirili, bude super, ali znaš šta... On je sam rekao da ima anksioznost od mene, on kaže da jedino nema od Đedovića i od Sandre Rešić. Onda sam ja danas rešila da ga ostavim malo da bude sa drugima. Meni je lepo, ja bih bila sa njim 24 sata, ali vodim računa. Ne pričam mu više: "Bebo, maco, kuco", jer mi ne uzvraća. Kontrolišem se. Iako to osećam... Pustila sam ga danas da se druži, pustiću ga da provodi vreme sa njima. Nekad se osećam kao da sam sa Đedovićem u vezi. Oni će njega da opravdaju i kad nije u pravu, ima dobre prijatelje. Ja sam pomislila da smo mi svi u vezi. Ali opet. oni su njegovi prijatelji. I sam je rekao da će prvo da ide kod Đedovića kad izađe odavde. Ja sam neko ko funkcioniše sam. Jako mi je čudna situacija - dodala je Nikolićeva.

Da li je Dejan čist što se emocija prema Dalili tiče?

- Mislim da jeste. On kao da ima više ličnosti u sebi. Šta ako njega prebaci? Ja vidim da njega sad samo ja interesujem, ali opet me brine, da nije njemu možda samo ta strast između njega i mene. Što se Dalile tiče, mislim da je tu trenutno čist - rekla je ona.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

Kako posmastraš Dalilu i Cara, ima li tu sreće?

- Znaš kako, ja Filipa jako dobro znam. Deset meseci sam provela sa njim prošle godine, znam šta misli, sve vrlo dobro znam, samo ne komentarišem. On je neko ko npr. ako nema problem u vezi, posvađaće se sa zadrugarima. On prosto mora da se svađa. Ja ne vidim da Dalila nešto loše radi sada. Filip je takav, ljubomoran je, sumnja. Danas mu je zasmetalo ono ćebe. Smatram da naglo reaguje, da nema strpljenja. Ipak je ona uradila šta je uradila zbog njega. Ona je luda za njim, Dejana ne primećuje trenutno. Više ne osećam one poglede. Ona je stvarno sad čista, a pitanje je koliko je on čist. I pitanje je zašto je sa njom. On kada se ogreši o neku devojku, ima potrebu da joj se pravda, vraća... - istakla je ona.

Šta bi rekla Biljani Dragojević?

- Dobro veče, teta Biljana. Nemojte da brinete o vašem sinu, brinem se o njemu, trudim se da ga ne asociram na neke stvari iz prošlosti. Nadam se da nemate ništa protiv mene. Biće dobro sve - poručila je Aleks.

Biljana Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track