OSUDITE ME, ZABOLE ME, JA BIH OVU MALU MILICU RASPALILA! Ermina Pašović šokirala izjavom o maloletnici i njenom SLOMU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SUROVA

OSUDITE ME, ZABOLE ME, JA BIH OVU MALU MILICU RASPALILA! Ermina Pašović šokirala izjavom o maloletnici i njenom SLOMU! (FOTO)

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija Ermina Pašović i sada prati dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Ona nije mogla da izdrži, a da sa svojim fanovima i prijateljima na Instagramu ne podeli mišljenje o ponašanju aktuelne zadrugarke Milice Veselinović. Njoj je zasmetalo ponašanje maloletne Milice, koja je prethodnu noć vrištala i urlala.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
foto: Printscreen

- Ovako... Protiv nasilja sam! Ali kunem vam se, osudite me, zabole me, kako bih sočno raspalila ovu malu Milicu alijas slinojed, kad počne histerisati i skičati u momentu kad je saterana u ćošak! Ljudi, kunem vam se, devojka je teški bolesnik i bezobrazna do zla boga. Kad bih je raspalila jednom, sevap bih zaradila - napisala je Pašovićeva na Instagramu.

Podsetimo, sedamnaestogodišnja Milica je aktuelna učesnica "Zadruge 5" i u turbulentnoj je vezi sa Mensurom Ajdarpašićem. Ermina pomno prati rijaliti dešavanja i često se oglašava kada je reč o učesnicima.

Ermina Pašović, Milica Veselinović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:17

DŽIDŽA I MASTOR DALI SVOJ RIJALITI SUD O BAROVCIMA: Džonatan ima favorita, a za nju se misli da je TOTALNO NESNAĐENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja