SANDRINE SUZE SU LAŽNE, NIJE ONA ZALJUBLJENA U DEJANA: Bivša zadrugarka Lili raskrinkala pevačicu, Dragojevića samo KORISTI!
Foto: Printscreen/Red TV

OTVORILA DUŠU

SANDRINE SUZE SU LAŽNE, NIJE ONA ZALJUBLJENA U DEJANA: Bivša zadrugarka Lili raskrinkala pevačicu, Dragojevića samo KORISTI!

Rijaliti -

Bivša učesnica ''Zadruge'' Ljiljana Stevanović Lili otkrila je šta misli o aktuelnim učesnicima.

Lili je tom prilikom za Red TV prokomentarisala odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića u ''Zadruzi'', a njene suze okarakterisala je kao lažne.

Dejan Dragojević, Sandra Rešić
foto: Printscreen

- Smatram da Sandra Rešić nije zaljubljena u Dejana, ona je 10 godina starija od njega i gleda ga na drugarskoj osnovi. Ne povezujem Sandru nikako sa Dejanom. Sve to, suze su zarad rijalitija. Ona mora biti u nekoj priči. Mislim da suze mogu da se odglume zbog priče... Tamo nijedan nije za nju, ona mora da bude u nekoj priči... Sandra se uživela u sve to i krenula je tim putem. Ona mora da izdrži do jula... - rekla je Lili u emisiji "Redaljka" i dodala:

- Mislim da Sandra dugo vuče neki kompleks iz prošlosti, dugo je bila buca... Sećam se da je ranije u ''Zadruzi'' isticala da zna i te kako da bude seksi.

Ljiljana Stevanović Lili
foto: Printscreen/Red TV

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:49

DEJAN MATIĆ PRIZNAO DA JE VOZIO AUTOMOBIL: Bilo je raznih egzibicija, sve bezbedno naravno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track