DALILA PREŠLA CARU PREKO PLJUVANJA, UVREDA I SVIH PONIŽENJA! Pomirila se sa njim, a onda je pala i ŽESTOKA AKCIJA u CIK ZORE!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

DALILA PREŠLA CARU PREKO PLJUVANJA, UVREDA I SVIH PONIŽENJA! Pomirila se sa njim, a onda je pala i ŽESTOKA AKCIJA u CIK ZORE!

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car brutalno su se sukobili na imanju, a u ranim jutarnjim časovima su se pomirili.

Oni su se vređali, polivali vodom, urlali, pa preko svega toga prešli.

- Ne diram te, ne diraj me, kraj. Uzela sam ti stvari da ti bacim crnu magiju. Ti tvoji tripovi i averzije, ne trebaju mi. Nisi mi potreban - rekla je Dalila.

- Ja tebe kad sam video, rekao sam ti da jedeš. Nemam problem sa time - rekao je Car.

- Ostavi me na miru, ne zanimaš me. Ne želim da pričam sa tobom, preselo mi je što sam ovo pojela danas - rekla je Dalila.

- Nisi za žaljenje, ti si monstrum - rekao je Car.

Dalila Dragojević i Filip Car nakon turbulentne večeri u kojoj su prevazišli sva raspoloženja i varirali od 'ljubavi do mržnje', pomirili su se i u ranim jutarnjim satima, počastili se vrelom akcijom.

Zadrugari i publika su već sigurnog mišljenja da su strasti između ovog ljubavnog para možda i najjače u Beloj kući, što su ovoga jutra i dokazali. Nakon prve ljubavne akcije, Car je provirio ispod jorgana kako bi proverio stanje u spavaćoj sobi, a onda je vrlo brzo usledila i nova tura ljubavnog zanosa. Dalila i Car su gledaocima pružili nezaboravno iskustvo i svoju ljubav prikazali kako nikada nisu do sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja