RUŠKA JAKIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA VODITELJKE! Oplela po koleginicama kao nikad dosad: Ne umeju da govore, o oblačenju da NE GOVORIM!
Foto: ATA Images

DALA SVOJ SUD

RUŠKA JAKIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA VODITELJKE! Oplela po koleginicama kao nikad dosad: Ne umeju da govore, o oblačenju da NE GOVORIM!

Stars -

Ruška Jakić govorila je o mnogobrojnim temama bez dlake na jeziku, a kako je odavno osvojila javnost ekscentričnim izgledom i izjavama, tako je bilo i ovoga puta.

Naime, dama od stila i "tri puta srećno razvedena" Ruška priznala je da uživa u kupovini garderobe u kineskim radnjama, kao i da joj prodavci redovno daju popuste.

Ruška Jakić
foto: Kurir Televizija

"Zašto da trošim pare, kad izgledam super? Bolje nego neke koje imaju Šanel. Nekako sam se svidela tom prodavcu. On mene ne razume, ali mi daje popust", rekla je ona.

Ruška je priznala da joj se ne dopadaju današnje voditeljke, njihov način rada, ali i oblačenja.

"Voditeljke danas su ne, nikako! Ne umeju da govore, niko ih ne razume, moram da se približim da bih razumela šta govore, nema ko da ih nauči, a tek o oblačenju da ne govorim!", rekla je Ruška koja je, između ostalog, imala specifično viđenje ljubavi.

"Ja verujem, glasam za ljubav, ali neka se nekretnine vode na mene", glasila je rečenica koja će bez sumnje ponovo postati viralna.

Ruška Jakić, Tara Simov
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/M.M./Alo

Bonus video:

00:54

HOROR! RUŠKU JAKIĆ NAPALI SATANISTI: Upali joj u kuću i pretili da će POPITI KRV na njenom grobu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track