DALILA SE DOPISUJE SA PRODUKCIJOM I ŠALJE PORUKE?! Snimak kako daje papirić voditelju kruži mrežama
Foto: Printscreen/Pink TV, Damir Dervišagić

šta se dešava

DALILA SE DOPISUJE SA PRODUKCIJOM I ŠALJE PORUKE?! Snimak kako daje papirić voditelju kruži mrežama

Rijaliti -

Mesecima se spekuliše o tome da je ljubavni trougao u kome se nalaze Dalila, Dejan i Filip Car isceniran.

Naime, Dalila je prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, sa Filipom Carem, dok je on sve to morao da gleda. Ceo slom njihovog naizgled idiličnog braka odvio se baš pred kamerama Zadruge 5, te mnogi nisu poverovali da je ova ljubavna drama realna.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Međutim, nakon što se Dejan veći broj puta samopovređivao do te mere da je završio sa kopčama na glavi, javnost je prestala da govori o tome da je u pitanju dogovor bračnog para Dragojević.

S druge strane, Dalila nije izbačena iz priča ljubitelja zavera. Drugi deo publike smatra da je Dragojevićka, van Dejanovog znanja "prodala brak" koji bi se svakako završio za ogromnu cifru, te da i naravno "šuruje sa produkcijom" kako bi dobila dalje instrukcije.

Navodno, svaki put kada izađe napolje traži sve veću i veću cifru, dok rijaliti skandali takođe postaju sve veći i veći.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Možda bi se sve ove spekulacije vremenom prestale, ali najnoviji snimak uopšte ne ide u prilog Dragojevićki i članovima produkcije.

Naime, Dragojevićka je navodno držala papirić, prišla Darku kako bi se rukovala sa njim, a Tanasijević je, navodno, zatim uzeo papirić i stavio ga u džep.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track