KO ĆE SAD DA JOJ PLATI KAZNU OD 50.000 €? TARA PONOVO URADILA ISTO! Skandalozno ponašanje Simove, a Ša je sažaljeva i priča JEDNO!
Foto: Printscreen/Pink TV

HAOS

KO ĆE SAD DA JOJ PLATI KAZNU OD 50.000 €? TARA PONOVO URADILA ISTO! Skandalozno ponašanje Simove, a Ša je sažaljeva i priča JEDNO!

Rijaliti -

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga", a produkcija je poslala pismo zadrugarima u koje su naveli da će morati da plati kaznu od 50.000 evra zbog kršenja ugovora.

Tara Simov
foto: Prinstcreen

Naime, ona je izbačena iz Bele kuće zbog skandaloznog ponašanja kada je krenula da lomi i razbija sve pred sobom. Tara je iz sve snage udarala nogom o vrata, a na snimku se može videti kako preti advokatam ukoliko je Veliki šef ne izvede sa imanja.

U jednom trenutku uletelo je obezbeđenje kako bi sprečilo veći haos i kako ne bi naudila sebi.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

Vest o njenom izbacivanju najviše je pogodila repera Nenada Aleksića Ša, koji je briznuo u plač nakon odluke produkcije.

- Svi smo joj dali šansu, niko je nije dirao. Život sam joj dao, a ona ovako. Kao malo vode na dlanu sam je držao. Ne znam gde je, ne znam ni od čega će da živi - rekao je Ša nakon što je pročitao pismo velikog šefa.

Nenad Aleksić ŠA
foto: Printscreen

Ona je šest meseci provela u rijalitiju, a sada je izašla iz Bele kuće bez dinara.

Inače, Tara je poznata po nasilničkom ponašanju i divljaštvu, što smo imali prilike da vidimo i u prethodnim sezonama rijalitija.

Tara Simov
foto: Printscreen

Ona je iz "Zadruge 4" takođe bila diskvalifikovana zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja. Simova je tada fizički nasrnula na Miljanu Kulić i Nenada Aleksića Ša, a potom je i porazbijala pola inventara na imanju rijalitija.

- Ovime vas obaveštavamo da je Tara diskvalifikovana zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja. Veliki šef će u skladu sa ugovorom potraživati 50.000 evra - glasilo je tada pismo.

Tara Simov, Ša
foto: Printscreen/Zadruga

Ša je i tada teško podneo njeno izbacivanje i tada je odlučio da plati Tari kaznu.

- Ne slažem se sa njegovom odlukom, rekla sam Nenadu da ovakve stvari ne volim. Ne želim da mi plaća bilo šta, a kamoli kaznu od 50.000 evra. Ne vraćam se u "Zadrugu". Bitno da je rešena kazna - rekla je tada bivša rijaliti učesnica.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:52

Ceca zapevala na svadbi sina Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track