SUNOVRAT! IZAŠLI IZ ZADRUGE, PA ZAVRŠILI NA ULICI! Oni nemaju krov nad glavom, strahuju gde će POSLE, ona je dobila kuću na poklon
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink

očajni

SUNOVRAT! IZAŠLI IZ ZADRUGE, PA ZAVRŠILI NA ULICI! Oni nemaju krov nad glavom, strahuju gde će POSLE, ona je dobila kuću na poklon

Rijaliti -

Učescnici rijalitija tokom boravka u Beloj kući prolaze kroz razne teške situacije, a agonije nekih takmičara nastavljaju se i po završetku "Zadruge".

Poslednja u nizu koja doživljava pravu dramu je Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz rijalitija zbog nedoličnog ponašanja. Po izlasku iz rijalitija, Nenad Aleksić Ša zabrinuo se gde će Tara žvieti s obzirom da nema krov nad glavom.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen/PINK

- Ne znam gde je, ne znam ni od čega će da živi. Ona nema ništa - plakao je Ša, a kako je Milan Petković otkrio ona je trenutno kod drugarice.

Svedoci iste situacije bili smo i u prošloj sezoni, kada je Simova izbačena i tada joj je reper rekao da se useli u njegov stan.

Godine 2020. po izlasku iz rijalitija, kako su mediji pisali, bivši cimer Bora Santana ponudio joj je smeštaj.

- Tara ne želi da živi u selu u okolini Užica gde joj je majka trenutno smeštena. Želi da ostane u Beogradu, da izlazi i viđa se sa Matijom. Kako kod brata nema gde da spava jer je stan jako mali i tesan, a pare za iznajmljivanje nema, Tara je potražila smeštaj kod drugarice. Međutim, ni to nije rešenje jer i tu može da ostane samo nekoliko noć - pričao je tada izvor za Svet.

Tara Simov
foto: Printscreen

Pevačica Tanja Jovićević nakon rijalitija završila je na ulici, a produkcija joj je obezbedila privremeni smeštaj dok se ne snađe.

- Šta da vam kažem. Od kada sam izašla iz rijalitija, smeštena sam u jednom pansionu na Ibarskoj magistrali, koji mi plaća produkcija Zadruge, odnosno moj drug Željko Mitrović. Tu sam dok ne rešim stambeno pitanje. Tu sam jer neman gde da idem. Zvao me je i Bane Dokić i ponudio mi smeštaj, ali meni ne treba smeštaj na noć ili dve, meni treba trajno stambeno rešenje. I sama ne znam ni gde ću ni šta ću, razumite me, nije mi lako - zabrinuto je rekla Tanja za medije.

Tanja Jovićević
foto: Printscreen/Premijera

Fran Pujas po izlasku iz prošle sezone rijalitija mučio je muku oko stambenog pitanja, a bivša zadrugarka Sara Reljić i njen brat Filip pružili su mu smeštaj na neko vreme.

- Sjajno sam se uklopio sa Sarom i Filipom i hvala im što su me prihvatili u svom domu. Gledao sam da ne budem zahtevan gost i da im puno ne smetam. Nakon rijalitija nisam nikako mogao da pronađem stan i sa njima sam se sasvim slučajno povezao preko zajedničih prijatelja. Prihvatili su me kao najrođenijeg i sjajno sam se osećao u njihovom domu - pričao je Fran.

Fran Pujas
foto: Printscreen

Tokom finalne noći "Zadruge 4", Milica Kemez rasplakala je gledaoce kada je ispričala da je napolju niko ne čeka i kako nemagde da ode po završetku rijalitija. Ona je priznala da nema iznajmljen stan, a produkcija je odlučila da joj kao nagradu za osvojeno drugo mesto dodeli montažnu kuću.

Ipak, dok se njena sudbina oko stanovanja bila neizvesna, pevačica Zorica Marković ponudila joj je svoju kuću.

Milica Kemez
foto: Printscreen

- Čula sam razgovor Milice Kemez, htela sam da crknem kad sam čula: "Kome ću ja, ja nemam nikoga". Meni ne treba ništa, rekla sam deci svojoj: "Idem po ovu devojku". Ne znam da l' će je neko čekati. Ja ću joj sve pružiti, ja nemam žensku decu, ja jednostavno ovo ne mogu. Ja drugačije ne znam, imam prostor, neka otvori salon, delićemo sve u kući, sve što imam. Pitaću je da joj budem majka, ne želim da me neko pogrešno shvati. Sve znam, poznata mi je njena priča, ali ovo danas kad sam čula... Sve ću uraditi da bude srećna - pričala je Zorica.

Zorica Marković
foto: Nikola Anđić

Nekoliko dana kasnije, Kemezova je dobila svoj dom i putem Instagrama objavila kako će izgledati kuća u kojoj će živeti.

- Evo upravo potpisujem ugovor za kuću. Izabrala sam kuću koju želim. Na iznenađenje svih nas, a i na moje najveće iznenađenje, dobila sam 62 metara kvadratnih, tako da, sve one priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - napisala je Milica.

Milica Kemez
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:38

NAJEMOTIVNIJA SCENA IKAD U FINALU ZADRUGE! Zorica došla po Milicu Kemez, hoće da joj PRUŽI DOM: Daću joj sve, nema ko da je sačeka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track