ŠOK! ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE SANDRE REŠIĆ! Svi misle da je zadrugarka bez SKANDALA, a ovo su njeni rani radovi (FOTO 18+)
Foto: Printscreen

AU!

ŠOK! ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE SANDRE REŠIĆ! Svi misle da je zadrugarka bez SKANDALA, a ovo su njeni rani radovi (FOTO 18+)

Rijaliti -

RIjaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić privlači veliku pažnju u "Zadruzi 5", gde je postala veoma bliska sa Dejanom Dragojevićem.

Ona mu je od samog početka bila velika podrškai rame za plakanje u trenutku kada ga je Dalila prevarila, te su neretko ukućani komentarisali da je Sandra zaljubljena u njega.

Iako mnogi smatraju da Sandra nema skandala i da njen ljubavni život nije buran, sada su se pojavile njene fotografije iz prošlosti.

Naime, na jednoj Instagram stranici isplivala je eksplicitna fotografija Rešićeve na kojoj je pozirala potpuno gola dok je na jednoj slici grudi prekrila kosom, na drugoj ih je obuhvatila rukom.

Sandra Rešić
foto: Printscreen

"Čujem nešto Bujanovac, Bujanovac... A gde je ova bila, je l' u Preševu?", glasio je opis.

Inače, Sandra Rešić je pre nekoliko godina uradila grudi, a ova fotografija nastala je pre nego sto se podvrgla operaciji.

- Ljudi mi sa lažnih profila pišu sve i svašta i nazivaju me starletom. Šta koga briga šta ja radim na sebi za svoje pare. Šta sve devojke koje se ne bave javnim poslom sve rade na sebi od estetskih operacija, a ja sam samo povećala grudi i malo usta. Trenutno sam zadovoljna svojim izgledom i zato više ništa ne planiram da radim - rekla je ona svojevremeno.

Dejan Dragojević, Sandra Rešić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

09:34

PRVA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Sandra REŠIĆ otkrila šta se sve dešavalo u KARANTINU, jedna devojka napravila HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja