UZELA OD FARME 100.000 € I SEBI KUPILA STAN: Evo u kakvom LUKSUZU živi Kaća Živković! POLICE PUNE KNJIGA I SKUP NAMEŠTAJ
Foto: ATA images

njen raj

UZELA OD FARME 100.000 € I SEBI KUPILA STAN: Evo u kakvom LUKSUZU živi Kaća Živković! POLICE PUNE KNJIGA I SKUP NAMEŠTAJ

Stars -

Pevačica Katarina Živković godinama je živela kao podstanar u Beogradu, a novac osvojen u rijalitiju je pametno iskoristila. Naime, Kaća je pobedom u "Farmi 3" 2007. osvojila 100.000 evra i sebi obezbedila krov nad glavom.

Ona je odabrala Zemun i kuplila je stan od 70 kvadrata. Dom Kaće Živković je u ušuškanom, mirnom kraju, pa kako sama kaže, najviše joj se dopada što gotovo i nema osećaj da je u Beogradu.

Svoj dom uredila je potpuno prema svojim potrebama. Prostrani dnevni boravak ispunila je knjigama, svojim uspomenama i luksuznim nameštajem.

Kaća je bojama ispunila dnevni boravak dok su za ostatak stana rezervisani mirni tonovi.

Omiljeni kutak joj je mini dvorište - terasa u okviru doma, na kojoj svakodnevno uživa u lepim danima, kafi, a povremeno i treninzima.

- Upisala sam stan na sebe i prijavila se napokon na svoju adresu. To je na granici između Novog Beograda i Zemuna. Ja sam se odavno još nastanila u Beogradu, ali nije isto kad živiš kao podstanar i kad imaš nešto svoje - rekla je tada Kaća.

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Kaća Živković u vrelom izdanju u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track