NEMA KO SE NIJE POSVAĐAO! URLANJE ZA CRNIM STOLOM: Kad se Miljana Kulić javila tek je nastao KRŠ I LOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

NEMA KO SE NIJE POSVAĐAO! URLANJE ZA CRNIM STOLOM: Kad se Miljana Kulić javila tek je nastao KRŠ I LOM! (VIDEO)

Rijaliti -

Burna svađa nastala je za crnim stolom, a Filip Car prvi je dao svoj sud.

Miki je uvredio Dalilu, a onda je Filip rekao da se delimično slaže sa njegovim rečima.

- Ove neke stvari koje Miki priča ja se slažem, o tim nekim standardima. Ja ti kažem da mi pomogneš, ti mi kažeš ko te je*e. Sad kad sam otišao dalje, sad je plač i kuknjava. Da li podsticati u Filipu da se ponaša kao razbojnik, da ide kući ili šta? Sa mnom ne može, bez mene ne može, da odem kući, to joj je super. Ona spava za to vreme - rekao je Car.

- Miki je tvoja potpora - rekla je Dalila.

Zadruga 5, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Čovek je prsao, nit zna šta priča, nit zna šta radi - ubacio se Miki.

- Ovo joj je najveći nepriajtelj u istoriji. Kad me je gađala tiganjem i sve to, ova nije bila tu, kad treba da ostavi muža, ovo go**o je tu - rekao je Car.

- Ja sam se tada kupala - rekla je Irma.

Miljana Kulić je dobila reč.

- Ovde je evidentno da svako voli kadar. Kad hoćeš da prekineš, zna se kako se to radi. Dejan kada je bio povređen, ja se sećam od početka, kada je plakao i radio ovde svašta zbog žene. Smatram i mislim da se ona zaljubila, jer njoj odgovara takav tip momaka, a ne kao Dejan. Plače za čovekom koji joj vređa porodicu. Ako nećeš da budeš sa njim, ne znam za šta se ovde raspravljaju? Ana može ovde da radi šta hoće, ušla je kao slobodna devojka - pričala je Miljana, ali ju je Car prekinuo.

Zadruga 5
foto: Printscreen

Ti si ovde je**o majku Marku što je udario Dina. Tebi mišljenje kako vetar duva - vikao Car na Miću.

- Miki je u pravu - rekao je Osmakčić.

- On je nju zavoleo trećeg septembra. Evo Romea, foliranta. Ja sam doktor - ponavljao je Mića.

- Ovde jedino može biti normalno da ljudi ne podrže mene i Dalilu da se sklonimo jedno od drugog ili budemo sa drugim partnerima - rekao je Car.

Nakon svađe Miljana je nastavila svoje izlaganje.

Zadruga 5, Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Rekla si da Dalila nema pravo da naziva Anu dežurnom radnicom. Zbog čega se onda ti negativno izjašnjavaš prema devojkama ovde jer je ovde tebi Zola uradio te stvari - pitao je Darko.

- Dok sam bila ovde nisam se sa njim svađala. Kad sam bila napolju i čula šta sve ona priča o meni, normalno je da ću da se svađam. Sa Irmom se sprdam...Zato što provocira mene. Je l' mogu ja ovaj odnos da komentarišem? Napadam Nevenu jer je razne bljuvotine izgovorila o meni. Filip je 90% kriv, a Ana je 10 posto kriva. Ovo je klasično foliranje, izigravanje žrtvi. On je izigravao žrtvu kad je udarao, a sad kad je Dalili teško. Ona je odlična glumica i folirantkinja. Istim poslom su se bavile i Irma i Dalila i Maca, imam dokaze, slike. Mora da je brani - rekla je Miljana.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:21

HITNO! STIŽE BEBA? Rijaliti igračica odmah uradila test na TRUDNOĆU: Svi povikali od SREĆE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track