MARIJANU ZONJIĆ ČEKA PAKAO POSLE ZADRUGE! Tužba je spremna, čeka se samo odluka Viktorije Mitrović! SVE JE U NJENIM RUKAMA!
Foto: Screenshot

OGLASILA SE DRUGARICA

MARIJANU ZONJIĆ ČEKA PAKAO POSLE ZADRUGE! Tužba je spremna, čeka se samo odluka Viktorije Mitrović! SVE JE U NJENIM RUKAMA!

Rijaliti -

Drugarica Viktorije Mitrović otkrila je da Marijanu Zonjić čeka haos po izlasku iz rijalitija.

Drugarica Viktorije Mitrović Danijela Jakšić, govorila je za Republika.rs o odnosu drugarice i Marka Osmakčića, pa se tom prilikom dotakla i Marijane Zonjić i otkrila da je tužba spremna, te se čeka Viktorijino odobrenje za podnošenje iste.

Marko Osmakčić, Marijana Zonjić
foto: Printscreen

- Ne znam šta da kažem za Viktoriju i Marka što već nisam. Nisu jedno za drugo, ali će biti zajedno dokle god su u rijalitiju, nije tu nikakav inat niti dogovor, opklada u pitanju, imaju emocije jedno prema drugom, to je činjenica, a i poznavajući Viktoriju ne bi joj njen ego dozvolio da gleda Marka sa drugom devojkom - kaže Danijela.

Viktorijina drugarica ne krije da su svi u šoku zbog dešavanja u Beloj kući, te otkriva da je za Marijanu Zonjić spremna tužba.

- Zbog haosa sa crnom trojkom - Marijane, Marka i Viktorije, smo svi šokirani, pričali smo sa advokatom sve je pripremljeno za tužbu, ali odluku nek donese Viki kad izađe.

- Razumela bih da joj morališe devojka poput Anđele koja nema nikakvu mrlju, naša Viktorija nije svetica, daleko od toga, ali ni Marijana nije za primer, znas kako kažu: "Od ovih finih prostitutke ne mogu da stignu na red". Najmanje u tom odnosu krivim Marka, obe su glupače u toj priči, ova jer se miri sa njim, a ova druga jer se svaki put ponada da Marko oseća nešto prema njoj, a svesna je da je samo igračka za teranje inata Viktoriji - zaključuje Danijela.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M./Republika.rs

Bonus video:

00:02

EKSPLICITNI KLIP BIVŠE RIJALITI UČESNICE SA ŽENOM: Marijana Zonjić i drugarica se razgolitile i krenule u VRUĆU AKCIJU! VIDEO 18+

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track