ŠOK SNIMAK IZ ZADRUGE: DALILA PERE NOGE U SUDOPERI! Neočekivan potez VELIKE ČISTUNICE: Izribala WC, pa uradila OVO! (VIDEO)
Foto: PINK

ZGROZILA

ŠOK SNIMAK IZ ZADRUGE: DALILA PERE NOGE U SUDOPERI! Neočekivan potez VELIKE ČISTUNICE: Izribala WC, pa uradila OVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Pošto su neki od zadrugara pokazali da poštuju reč mentorke imanja Mama Džehve, tako što su se odmah bacili na posao sređivanja Bele kuće, tako je i Dalila Dragojević. Naime, ona je komplet sredila kupatilo i dovela ga do usijanja.

Dalila Dragojević
foto: PINK

Nakon toga, ona je otišla do sudopere, gde je oprala ruke, a ono što je u nastavku uradila, šokiralo je sve. Ona je i svoje noge oprala u sudoperi, tačnije isprala ih je, zbog toga što je prilikom čišćenja toaleta koristila sredstvo za čišćenje.

Definitivno je ovo ostavilo mnoge bez teksta.

Dalila Dragojević
foto: PINK

Podsetimo, Emina Mujić za Kurir je govorila o gorućim temama iz Bele kuće:

"Ne plaši se Dalila pomirenja jer jedna izolacija ne znači ništa ako bude trebalo da se Dalila i Dejan pomire! Mislim da Dalila ne želi da smeta Dejanu u sadašnjem njegovom odnosu pošto je, eto, kao našao sreću pored Aleksandre i onda ako nekog volite, pa kao i čoveka, nećete mu sigurno stati na put tj. njegovoj sreći! Mislim da Dalila tako isto razmišlja! Jednostavno ne želi, kako su rekli, da Dalila nanosi bol Dejanu. Dalila se udaljila od Dejana i ne dira ga dok on, koliko vidim i pratim, ima potrebu često da Dalilu prokomentariše i izaziva iz nje ono što ne bi trebao! Dalila ćuti jos uvek na sve, kako Dejanu, tako i Filipu i uvrede sa obe strane! Ne znam samo koliko ce Dalila da ćuti, ali znam isto tako, ako progovori i bude zauzela svoj stav, da neće biti dobro ni jednom ni drugim! Zaigrali su se previše", rekla je Emina.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track