SVE O DEJANU ĆE ISPLIVATI KROZ 7 DANA! Vesna Rivas tvrdi da će uskoro OVO izaći na videlo: Ne znam kako će ZIJAD to da IZVEDE!
Foto: Kurir/Nataša Milenković, Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SVE O DEJANU ĆE ISPLIVATI KROZ 7 DANA! Vesna Rivas tvrdi da će uskoro OVO izaći na videlo: Ne znam kako će ZIJAD to da IZVEDE!

Rijaliti -

Dejan Dragojević je najkomentarisaniji učesnik trenutno aktuelne pete sezone rijaliti šou-programa u kom ga je supruga Dalila pred kamerama prevarila sa zadrugarom Filipom Carem.

Osim pitanja o tome da li će se Dejan i Dalila pomiriti, ono što se često poteže kao tema za crnim stolom je i to da li je Dragojević zapravo promenio veru, što članovi njegove porodice oštro poriču, dok Emina Mujić, njegova svekrva, tvrdi drugačije.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Istina će, prema rečima rijaliti veteranke Vesne Rivas, isplivati kroz sedam dana, budući da tada počinje važan post.

- Bliži se 1. april. Prvog aprila uveče počinje ramazanski post. Mene sad zanima da li će Zijad biti u postu ceo mesec ili kako će to da izvedu - istakla je pevačica za "Red tv", te ju je zbunjeni voditelj upitao:

- Ko je Zijad?

- Zijad je Dejan Dragojević. Znači, da li će Dejan izgurati celu tu priču? On se žrtvuje za Dalilu i njihovu ljubav. Mene sad interesuje da li će on biti u postu i kako će se Dalila ponašati u vreme posta, za vreme Bajrama i za vreme Ramazana, pošto sam je ja lično gledala, a ima i klipova, kako se ponašala. Toliko - zaključila je Rivasova.

Vesna Rivas
foto: Kurir TV

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja