TUČA U ZADRUZI! MENSUR NASRNUO NA OSMAKČIĆA! Obezbeđenje odmah uletelo, Veliki šef DONEO ODLUKU da ga kazni, Viki najavila MASAKR
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

TUČA U ZADRUZI! MENSUR NASRNUO NA OSMAKČIĆA! Obezbeđenje odmah uletelo, Veliki šef DONEO ODLUKU da ga kazni, Viki najavila MASAKR

Rijaliti -

Za vreme reklama, Mensur Ajdarpašić je besan uleteo u Belu kuću i zaleteo se na Marka Osmakčića, on je njega šutnu u nogu, a Osmakčić mu je odmah uzvratio udarac.

- Ku*vo, je*e li ti dete nerođeno - vikao je Osmakčić.

- Je*em li ti mamu kurv*nsku - vikao je Osmakčić.

- Nećete vi na moju devojku - vikao je Mensur.

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću, a u okršaju Mensur je udario i Viktoriju Mitrović koja je povredila ruku.

Mensur Ajdarpašić je u toku večeri nasrnuo na Marka Osmakčića i Viki Mitrović. On je pokazao agresivno ponašanje koje se u Zadruzi ne toleriše!

Veliki šef je zbog toga doneo odluku i Mensura kaznio tromesečnim honorarom.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

Nakon haosa koji je izbio u spavaćoj sobi, Mensura Ajdarpašića je obezbeđenje izvelo iz Bele kuće, a Marko Osmakčić je prepričavao sukob svojim cimerima.

- Iz čista mira - rekao je Osmakčić.

- Ja mu u očima vidim vaginu - rekao je Car.

-Ja sam njega bum jedan, bum drugi put, nisam imao vremena, došao Karić. Ležim, nikad mi lepše nije bilo. On uhvatio flaše i šutira kao, ja mu kažem skloni te prljave gaće, i on krene da šutira. Šutirao nas dok smo ležali - vikao je Osmakčić.

- On ne zna šta će od sebe, kao lupa vratima, ne zna šta će od sebe - vikao je Car.

- Obećavam masakr ako se vrati. Hoću da pondesem tužbu - rekla je Viki.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja