SUPARNICE OČI U OČI, TRESE SE ZADRUGA! Bukti rat Mensurove BIVŠE i SADAŠNJE devojke, Milica osula paljbu: MINA SE PERE PREKO MENE!
Foto: Printscreen

HAOS U ZADRUZI

SUPARNICE OČI U OČI, TRESE SE ZADRUGA! Bukti rat Mensurove BIVŠE i SADAŠNJE devojke, Milica osula paljbu: MINA SE PERE PREKO MENE!

Rijaliti -

Milica Veselinović je dočekala svojih pet minuta da odgovori Stefanu Kariću na prozivku tokom današnjeg glasanja za najkoristoljubivijeg zadrugara.

- Prvo mesto ću dati Miljani u odnosu sa Bebicom i Zolom, koristi ih obojicu. Drugo mesto MC Aleks zbog odnosa sa Matorom. Treće mesto Marko, mada je i Viki, ali je on više - rekla je Anđela.

Milica Veselinović
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja bih se složila da Viki koristi MC ALeks, koristi je kad nije u odnosu sa Markom. A kad je sa njim, nikog ne vidi osim njega. Druga osoba koju bih navela je Marko Osmakčić. I prva osoba, tu se ne bih složila sa Stefanom. Ja ne bih rekla da sam ja ušla u priču Mine i Mensura i da mi odgovara sve ovo. Ispravila bih te, nisam ja ušla u njihovu priču, nego ona u moju. Mina Vrbaški koristi priliku da se opere u odnosu sa Mensurom, za ono što je radila sa njim. Pere se preko mene - istakla je Milica.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:26

Mina Vrbaški proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track