SKANDAL U EMISIJI! Jelena Golubović OSULA PALJBU po Mini Vrbaški, numerolog je branio, njoj prekipelo: NE MOGU DA SLUŠAM GLUPOSTI!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

HAOS

SKANDAL U EMISIJI! Jelena Golubović OSULA PALJBU po Mini Vrbaški, numerolog je branio, njoj prekipelo: NE MOGU DA SLUŠAM GLUPOSTI!

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović i numerolog Stefan Dragojlović su se na samom početku emisije osvrnuli na ulazak intrigantne Mine Vrbaški, pa osula žestoku paljbu po njoj.

- Odvratna mi je bila u obe sezone, prema meni bar, sekla mi stvari... U najavi je rekla da je došla nekima da se use*e u život, odvratno ponašanje! Deklarisana prostitutka! Treba je potpisati sa ''Mina elitna prostituka'' ili šta? Ona je mnogo namazana, takva je bila i prema Đeksonu, to joj je bila prva ljubav. Mina je Anđeli Veštici preotla momka. Ima lepu glavu, ali nema druge atribute sem mladosti. Ja ne izmišljam te stvari, ona je sve te stvari pričala - kaže Golubovićeva u emisiji ''Redaljka''.

Jelena Golubović
foto: Printscreen/RED Tv

Na Jeleninu analizu Mine Vrbaški, nadovezao se i numerolog Stefan Dragojlović.

- Mina je simbol fatalne žene od samog početka u Zadruzi. Ona je jedna od najlepših devojaka koja se ikad pojavila u rijalitiju. Rijaliti izaziva vrstu zavisnosti, moraju da budu pred kamerama. Ljudi se ne manjaju zbog drugih ljudi, već samo zbog sebe. Mina je ušla samo da se uvede u priču Mensura i Milice. Promišljena je i pazi šta priča - zaključio je Stefan numerolog.

Jelena Golubović
foto: Printscreen/RED Tv

Jelena Golubović je planula na numerologove reči, pa žestoko tvrdila suprotno:

- Ne mogu da slušam gluposti, ona nije uspešna. Fatalna je zato što su je 'fatali'. Ovo je šou biznis! Ne mogu da verujem šta slušam, da si sposoban ako sa toliko godina promeniš toliko muškaraca. Došla je sa zlom namerom! Opao joj posao napolju, pa morala da uđe u rijaliti - ispričala je Jelena.

Jelena Golubović
foto: Printscreen/RED Tv

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:21

Haos! Jelena Golubović preuzela vođenje emisije od voditelja Ivana Gajića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track