MINA VRBAŠKI RAZVEZALA JEZIK: Žena ovog učesnika smršala, ima 40 KG, u KOCKARSKIM dugovima je do GUŠE, a njega baš BRIGA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

AU!

MINA VRBAŠKI RAZVEZALA JEZIK: Žena ovog učesnika smršala, ima 40 KG, u KOCKARSKIM dugovima je do GUŠE, a njega baš BRIGA! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški se osvrnula na izlaganja prethodnih takmičara na temu ljubomore, najviše na Mensura Ajdarpašića.

Zadrugarka je potom iznela svoje mišlenje na današnjoj debati.

* Šta bih rekla posle ova dva govornika, moje kolege Marka i Mensura. Pričali su više od žena. Ja ne mogu da branim svoju ljubomoru, ja sam se od svoje izlečila. To se leči tako što ne uđeš mesecima u rijaliti i okreneš svoj život. Meni je psiha bila poremećena. Što se mene tiče, ja sada imam mnogo samopouzdanja. Nisam više za ljubomoru. Smatram da sama ta ljubomora je nesigurnost u sebe, partnera, kompleksi... - ispričala je Vrbaški.

* Ko su najradikalniji? - pitao je Maca.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen

- Ljubomora je prisutna kod svakog, kod nekog više, kod nekog manje. Mensur i Milica. Mensur je nesiguran u sebe, nije izlečen od prethodne sezone, može da prevrće očima koliko hoće. Milica je prefigana i namazana više, što je opravdano za njene godine. Dalila i Car, to je problem u sitnicama. Mensur je došao i rekao da ovaj peva meni pesmu, nastao je problem. Prosto sa tim stvarima, kad neko nekoga huška, gubi se vera - rekla je Mina, pa krenula da nabraja hladne zadrugare:

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

- Gruja, hladan prema ženi, kojoj su kamataši nad glavom. Gruja ne zna kako se ona bori da vrati pare zbog njegovog kockanja. - otkrila je Mina.

- Aha, neka se oglasi moja žena - odbrusio je Gruja.

- Ona neće da se oglasi od sramote, zakopali ste je ti i Mima. Žena mi je rekla, ispada da me je sve slagala... Od plate mora da odvaja da bi vraćala dugove, plata joj 50.000, od toga 30.000 ide na dugove - nastavila je Vrbaški.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Uvalio ženu i decu u dugove, sramoto jedna! Do kraja Zadruge ću da te urnišem! Oni u dugovima, dok si ti sa ljubavnicom! - skočila je Anđela.

- Žena smršala, 40 i nešto kila ima, 50.000 evra - dodala je Mima.

- A on nastavlja da bude sa ljubavnicom, iako priča da je najveći ološ! Biću ti na leđima do kraja Zadruge. Videćeš šta ću ti napraviti do kraja, poludećeš - govorila je Anđela.

- Ona stvarno misli da može meni nešto da uradi! - rekao je Gruja.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track