IMAO S*KS UŽIVO, OPTUŽEN ZA POKUŠAJ SILOVANJA Stefan Mihić važi za najskandaloznijeg zadrugara, a sada napravio NEOPROSTIVU GREŠKU
Foto: Printscreen/Pink

imao seks u emisiji uživo

IMAO S*KS UŽIVO, OPTUŽEN ZA POKUŠAJ SILOVANJA Stefan Mihić važi za najskandaloznijeg zadrugara, a sada napravio NEOPROSTIVU GREŠKU

Rijaliti -

Stefan Mihić, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan je iz Zadruge 5, a kažnjen je i sa 50.000 evra.

Učesnik koji je upamćen po skandalima, tučama, ali i ljubavima i seksu sa Deniz u programu uživo, zbog fizičkog obračuna sa obezbeđenjem kažnjen je momentalnim izbacivanjem iz rijalitija.

Podsetimo, Deniz Dejm napravila je pravu pometnju kada se opušteno pred kamerama skinula i imala intimne odnose sa cimerom.

Njih dvoje su se osamili u kupatilu, pa su započeli vrelu akciju, bez obzira na kamere i na to da neko od zadrugara može da uđe.

Stefan Mihić
foto: Printscreen

Lepi Mića ga je jednom prilikom optužio za silovanje.

- Da li si ti pokušao da siluješ tvoju devojku? - upitao je Mića Mihića.

- Ja nisam glup nimalo, druže. Ti si jako prost i nastavi da vređaš slobodno. Ti vređaš ljude i praviš još veći problem. Ja nemam problem sa kamatašima. Ja nikome nisam dao 500 evra - rekao je Mihić.

- Zakuni se, pseto jedno! Sa čime si i koga si častio sa iznosom od 500 eura? Pseto ljudsko, pseto - rekao je Mića.

- Nikoga nisam častio - rekao je Stefan

- Ti si klošar i štene i narkoman, ološ, diler i klošar. Devojke pi*ajte se po njemu. Oni su za tebe moralne gromade. Čovek se kune u majku i laže, pseto narkomansko! Ti si silovao svoju devojku od 16 godina - rekao je Mića.

- Ja se branim, nisam mu rekao ništa ružno. Samo jedna stvar, ja imam pravo, ako me enako nazove narkomanom i silovateljem, imam pravo da se odbranim. Ja trošim sto hiljada eura za mesec dana, samo da te obavestim. Ovde si vređao sve za ovih pet sezona. Pazi da se ne šlogiraš. Ti si seljak čovek, ništa ne znaš o životu. Ja sam ti dao dva duksa da ja ne bi imao šta da nosim. Ti hoćeš od porodičnog sastanka da napraviš svađa- rekao je Stefan.

.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track