DA SE NAJEŽIŠ! POKLOPILI SU SE DATUMI: Osman Karić otkrio jezive stvari, Stefan rođen kad je brat ove zadrugarke SAHRANJEN
Foto: Nemanja Nikolić

ČUDNO

DA SE NAJEŽIŠ! POKLOPILI SU SE DATUMI: Osman Karić otkrio jezive stvari, Stefan rođen kad je brat ove zadrugarke SAHRANJEN

Rijaliti -

Kako se već mesecima pričalo o životnoj tragediji brata Anđele Đuričić, aktuelne učesnice Zadruge, odlučila je da javno progovori na ovu temu.

Naime, to je prvi put uradila u radio emisiji Stefana Karića gde je do detalja opisala kako se to tačno dogodilo i kako se nosila sa bolnim gubitkom. Sada se povodom toga oglasio Osman Karić.

Otac Stefana Karića izneo je detaljnu analizu koju je uočio kada su datumi rođenja i poklapanja njene ispovesti kod Stefana u radiju u pitanju.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen/Zadruga

- Neverovatno ali istinito. Koincidencija ili viša sila. Anđelin pokojni brat, rođen je 16. marta, na isti datum kada je rođena Dijana Milojković, pokojna devojka Stefana Karića. Na dan 4.08. u 16 časa sahranjen je Anđelin brat, tačno u vreme i na datum kada je rođen Stefan Karić. Povrh svega, Anđela koja nikom do tada nije javno dala svoju ispovest, daje je baš Stefanu u radio emisiji. Pitam se da li u životu postoje slucajnosti ili se sve desava po nekom zapisu - otkrio je Osman.

Osman Karić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:11

KARIĆI ŽIVE NA VISOKOJ NOZI: Osman otvorio vrata spavaće sobe, sve je OTMENO, a iznad velikog kreveta je KAMIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track