SKINULA SE DALILA NAKON LJUBAVNOG KRAHA SA CAREM! Dragojevićka okrenula novi list, ZATRESLA ZADNJICOM i pokazala OBLINE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink TV

JUTARNJA ŽURKA!

SKINULA SE DALILA NAKON LJUBAVNOG KRAHA SA CAREM! Dragojevićka okrenula novi list, ZATRESLA ZADNJICOM i pokazala OBLINE! (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef je upravo počeo da budi svoje ukućane stranim hitovima, a Dalila Dragojević i Dino Dizdarević su momentalno skočili na noge i napravili pravi haos!

Njih dvoje su oduševljeni zaigrali kao da su u nekom noćnom klubu, a Dalila je bez problema pokazala svoje obline i u donjem vešu pokazala čime raspolaže! Da li će ovo raspoloženje potrajati, ispratićemo u nastavku.

Dalila Dragojević je jedna od najveselijih zadrugara ovog jutra. Iako je nedavno raskinula vezu sa svojom najvećom ljubavi, kako je sama istakla, rešila je da stavi tačku na patnju i loše raspoloženje, te je danas promenila ploču!

Od kako je ustala je napravila sopstvenu žurku sa Dinom, pa otišla u dvorište i zaigrala sama na Suncu. Uživala je u ovom divnom jutru i pokazala svoju novu figuru. Da li je ovo zaista novi list, ostaje nam da ispratimo.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track