OGAVNO! MILJANA KULIĆ VRŠI NUŽDU U DVORIŠTU ISPRED WC: Isplivao snimak zbog kog je javnost ZGROŽENA, a tek šta je DEČKU rekla!
Foto: Printscreen

FUJ

OGAVNO! MILJANA KULIĆ VRŠI NUŽDU U DVORIŠTU ISPRED WC: Isplivao snimak zbog kog je javnost ZGROŽENA, a tek šta je DEČKU rekla!

Rijaliti -

Miljana Kulić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem. U toku žurke Kulićeva je popila čašicu više, pa ju je njen dečko Nenad Macanović odveo u izolaciju i smestio u krevet.

Ona je zahtevala od Bebice da joj kupi makarone sa spanaćem i da požuri pošto hoće da imaju odnose.

- Znaš šta ćeš ti meni, uzmi mi makarone sa spanaćem. Je l' ima vina? Uzmi i tebi. Donesi mi i crnu spavaćicu. Tamo ćemo staviti kolica, pa na njih grejalicu pa ćemo da "sarađujemo" - govorila je Miljana Bebici šta da radi.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Zatim je tražila od njega da je izvede napolje kako bi obavila malu nuždu, ali pošto nije mogla da ode do toaleta, ona je to uradila u dvorištu, pored fotelja koje su na samo par metara od ulaznih vrata izolacije.

Ovakvo ponašanje Kulićeve je izazvalo brojne reakcije gledalaca, koji ne prestaju da se zgražavaju i komentarišu njen, krajnje neprimeren postupak.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja