DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O POBEDNIKU ZADRUGE 5! Voditeljka otkrila zbog čega to neće biti Dejan, pa spomenula Dalilu i preljubu
Foto: Damir Dervišagić

biće haos

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O POBEDNIKU ZADRUGE 5! Voditeljka otkrila zbog čega to neće biti Dejan, pa spomenula Dalilu i preljubu

Rijaliti -

Dušica Jakovljević gostovala je nedavno u jednoj emisiji i najpre govorila o sebi, a potom i o rijaliti programu "Zadruga".

- Ja čim vidim da meni poruka ne počinje sa:" Dušice, ti si divna", ja odmah blokiram. Uvek kažem: Uživaj u toj svojoj lepoti koju ti je delom dala majka priroda, delom hirurgija - izjavila je Dušica koja se potom osvrnula na to da li je uvek pobednik "Zadruge" neko ko je u toku cele sezone bio žrtva:

- Dejan je bio žrtva u jednom momentu dok nije došao u konflikt sa ljudima koji su bili uz njega u njegovim najtežim životnim trenucima. I dok se nisu od njega čule neke reči koje se ne izgovaraju ljudima koji su uvek bili uz tebe - izjavila je Jakovljevićka koja je dodala da misli da Dalila nije prevarila supruga:

- Dalila baš nije prevarila muža na njegove oči, ona je ustala i rekla: "Ja sam se zaljubila, razapnite me!" - dodala je Dušica.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:28

Ivana Aleksić i Dušica Jakovljević u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track