NE STRESIRAM SE ZA DECU I ŽENU, OSTAVIO SAM IH! Gruja ŠOKIRAO izjavom o porodici, spreman na sve zbog Mime, spomenuo i FINANSIJE
Foto: Printscreen

užas

NE STRESIRAM SE ZA DECU I ŽENU, OSTAVIO SAM IH! Gruja ŠOKIRAO izjavom o porodici, spreman na sve zbog Mime, spomenuo i FINANSIJE

Rijaliti -

Pevač Nikola Grujić Gruja je odlučio da svojoj ljubavnici Milani Šarac Mimi pređe preko svega i nastave gde su stali, pa su tako u znak pomirenja imali vrelu akciju.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen

Oni su se osamili na doku, a onda je Gruja počeo da priča o svojoj porodici i imovini.

- Imam primanja od zemlje, imaju pare, ja se ne stresiram, nemaju luksuz da se rasipaju. Znam da imaju i sigurno ne bih bio smirena da je tako, nema se za luksuz, ali imaju za potrebe. Rade otac, majka, radi bivša žena, frizerski salon, ja znam. Mi smo najgori jer smo se zaljubili i treba nas kamenovati... Nemoj da dajemo na sebe, niko ne može da se umeša u našu ljubav, sada možemo mi da je srušimo... - pričao je Gruja, pa nastavo.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen

- Nas ne čeka med i mleko nego pakao koji možemo da preživimo samo ako se držimo zajedno... - ubeđivao je Gruja svoju ljubavnicu:"Ova go*na što nas ogovaraju, ja ću uvek da odreagujem. Još samo da nas kamenuju što smo se zavoleli, to je sledeće... Ja sam loš, ja sam ostavio decu, ja se od njih nisam razveo, oni će uvek biti uz mene i pružiću im sve i biću dobar roditelj. Imaju šta da jedu i piju i svoje potrebe. Najbolje da me ubiju što sam te zavoleo" - pričao je pevač.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track