ON JE SKRENUO, BIO JE CENJEN, A SAD NIJEDNA NEĆE DA BUDE SA NJIM! Tijana Ajfon oplela po Ša, a onda spomenula druženje sa Karićem
Foto: Printscreen

opelela

ON JE SKRENUO, BIO JE CENJEN, A SAD NIJEDNA NEĆE DA BUDE SA NJIM! Tijana Ajfon oplela po Ša, a onda spomenula druženje sa Karićem

Rijaliti -

Starleta Tijana Ajfon, koja je komentarisala sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', i tom prilikom se osvrnula na učešće repera Nenada Aleksića Ša, pa progovorila o poznanstvu sa Stefanom Karićem.

Tijana Ajfon
foto: Printscreen

- On je toliko skrenuo i izgubio kompas. Bio je cenjen izvođač, ne znam sa kojom će devojkom sad da bude. Delovao mi je drugačije, baš sam se razočarala. Teško da može da se vrati na stari put. Nikada nije sazreo, teško da može da sazre sad. Ne može da traži opravdanje za svoje ponašanje u rijalitiju. Dečko je stvarno degute. Nije mu okej ponašanje - priča Ajfonka.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink

Tokom intervjua je otkrila i svoje favorite iz nikad turbulentnije sezone najgledanijeg rijalitija ''Zadruga 5'':

- Ovu malu Sanju Grujić dosta hvale, nije ni sa kim spavala... Ona kad onako ravno saspe sve u facu, to je hit. Ona mi je jedna od favorita. Stefan Karić se isto lepo ponaša. Poznajemo se iz grada, nismo u prisnim odnosima da bismo izlazili i družili se privatno, ali uvek je kul. Njegova Jovana je isto super devojka. Dakle Karić i Sanja Grujić su mi favoriti - zaključila je Tijana Ajfon.

Miljana Kulić, Stefan Karić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:08

Anastasija sa sestrom Nemanje Gudelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja