ISPLIVAO SNIMAK NA KOM DALILA PRETI PRODUKCIJI: Dragojevićka spremna da se SAMOPOVREDI kako bi napustila Zadrugu, pale i UCENE!
Foto: Printscreen

HAOS

ISPLIVAO SNIMAK NA KOM DALILA PRETI PRODUKCIJI: Dragojevićka spremna da se SAMOPOVREDI kako bi napustila Zadrugu, pale i UCENE!

Rijaliti -

Dalila Dragojević već nekoliko dana ne može da dođe sebi, a otkako su sukobi sa Filipom Carem postali žustriji ona sve više želi da napusti rijaliti.

Naime, ona je više puta pokušala da pobegne iz "Zadruge", a sada je isplivao snimak gde se ona direktno kroz bubicu obraća produkciji.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Ja ću se popeti gore. Vi se za mnom ne možete penjati, slomiću nogu, i ćao, svakako ću izaći. Znači, ili neka me puste normalnim putem ili ću napraviti to što ću napraviti - pretila je Dalila.

- Dođi tračaro, dođite da se nasladite. Je*em li vam mamu u p... klošarsku. Sedam meseci sa Dalilom šou-program sa teorijama zavere. Pošteđena si, vau. vau. Najbolje bi bilo da ste me urnisali vi zajedno sa njim u paketu. Šta mi treba veža pošteda kad me neko j*e kako stigne. Kao, nestala ljubav pa, vidi bogati, hoće da se vrati bivšem mužu - bila je besna Dalila.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track